Şimdi Ara

25-30k bandında mezuna kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, mezuna kalmayı düşünüyorum gerek dershanenin son 4 ay kala ayt konularına geçmesi, gerek 12. sınıfta okul-dershanenin çok vakit alması, matematikte 4e yakın işlem hatası yapmam.
    fen adına fiziğin denemelerden düşük gelmesi vs etken sebepler. Matematikten , kimyadan konu eksiğim yok gibi bir şey sadece çok soru çözüp elimde kalan kitapları bitirmeyi düşünüyorum . Biyoloji ve fizikte birkaç konu haricinde normal denemelerde 2şer yanlış gelirken ayt de 3-5 yanlış geldi. Mezuna kalıp dershaneye gitmeyi düşünmüyorum açıkçası dershanecilerin 6 ay boyunca tyt konusu çalıştırması zaman kaybı buluyorum.

Mezuna kalıp dershaneye gitmemenin sıkıntısı olabilir mi,
    İlk 10k için mezuna kalıyorum, yapılabilir mi ?
    Siz değerli donanım haber takipçilerinin düşüncelerini almak isterim

• Dostum ben 2017 mezunuyum 31k ile mezuna kalmıştım geçen sene yerleştim eğer çalışmaya gücün varsa yapabileceğine inanıyorsan kal fakat hiç de kolay bir şey değil tekrardan çalışmak %80-85 düşürüyorlar sıralamalarını veya aynı kalıyor ileri götürmek kolay değil ama çalışırsan emeklerinin karşılığını da alırsın çevremdekiler yapamazsın çalışmazsın dedi babam bile düşüreceksin bu sıralamanı arayacaksın falan dedi hep ama kulak asmayıp çalışırsan hepsi arkanda kalır
    Kolay gelsin şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netlerin nasıl dostum
  • samsunlu1998cimbom123 S kullanıcısına yanıt
    tyt
    türkçe 28-8
    sosyal 18-2
    matematik 26-1
    fen 17-2

Ayt
    Matematik 31-4
    Fen 31-9
  • Bence dershaneye gidilecekse kurumsallaşmış dershanelere gidilmemeli. Onlar genellikle para tuzağı oluyor. Az kişiyle çalışan yerler daha iyidir. Benim bu sene gittiğim de o tarzdı. Ama ilk senemde kötü bir dershane seçimi yaptım. Doğru dürüst deneme bile yapmıyorlardı. Okul da yoruyordu ve dershaneyi bıraktım. Evde ilk başta iyi gidiyordu ancak belli bir program yapmadım kendime ve dersleri düzenleyemedim. Evde çalışmak da bi süre sonra da sıkıcı olmaya başladı falan derken 35k dan mezuna bıraktım. Tyt istediğim gibi geçmese de ayt çok iyidi 1boşla çıktım. Henüz kontrol etmedim ama iyi hissediyorum. Sonuç olarak mezuna kalmanı öneririm, bu sene daha iyi yapacağının hiçbir zaman garantisi olmaz ama çok çalışarak şans faktörlerini en aza indirebilirsin. Dershane araştırması yapabilirsin, çevrrne sorarsın. Evde çalışacaksın da kendine bir program yapmanı öneririm şu universitegodaki gibi çalışma programı yap. Bir de tekrarlara önem ver haftalık aylık olmak üzere. Başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7. mezuna kalmak?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.