Şimdi Ara

25-35bin tl arasi hatchback tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat araligi baslikta belirtigim gibi hb araba bakiyorum. Oncelikle ilk araba olucak.Allah vermesin kaza bela olursa altindan kalkamayacagimiz bi araba olsun istemiyorum. Parcasi bol yetkili servisi yaygin ve az yakan bi arac bakiyorum. Aklimdan gecen 3model var. Bu uc model arasindan hangisi benim standartlarima uyuyor. İste bu konuda yardima ihtiyacim var.
    Hundy gethz 1.5 vgt
    Ww polo 1.2 tdi bluemotion
    Opel astra 1.3cdti h kasalardan.
    Yorumlariniz benim icin onemli simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o fiyat aralığında dizel temiz bulmak zor gibi.benzinli veya tüplü c sınıfı bakmanızı öneririm.megane focus gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysmtnc

o fiyat aralığında dizel temiz bulmak zor gibi.benzinli veya tüplü c sınıfı bakmanızı öneririm.megane focus gibi

Hocam 2011polo buldum 110binde sadece sag camurluk degismis. 1.2blue motion extrali.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-402228872/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceWave -- 23 Mart 2017; 14:9:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceWave

quote:

Orijinalden alıntı: bysmtnc

o fiyat aralığında dizel temiz bulmak zor gibi.benzinli veya tüplü c sınıfı bakmanızı öneririm.megane focus gibi

Hocam 2011polo buldum 110binde sadece sag camurluk degismis. 1.2blue motion extrali.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-402228872/detay

kullanmadım bilmiyorum.1.2 dizel polo kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha faydalı olur sizin için.

• Suan sadece iki modele indirgedim reno clio 3 1.5dci ve hundy getz 1.5 vgt olan arasinda kaldim bu iki araci kullanip kiyaslayabilecek varmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.