Şimdi Ara

25 bin tl aile aracı tavsiye. (ilk araç acemi) Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıl önce ehliyetimi aldim. gecen sene bu zamanlar ilk aracimi alacaktim fakat maas gecikmelerinden dolayi iş degisikligi yaptim ve sonunda arac alacak duruma geldim. Ara sira arkadasimin aracini trafigin az oldugu yerlerde kullaniyorum.

Max. 25-26bin liraya kadar onceligim sedan fakat hatcback de olabilir cok kucuk olmamak kaydi ile

Aklimdaki araclar şu şekilde

*Renault clio lpg ya da dizel (1.5 dci) 2006 ve üst model
    Cliolarin motor blogu çatlatma sorununu okudum biraz işkillendim acikcasi

*Ford fiesta 2005-2008 arasi
    Aslinda dizel istiyorum fakat km genelde yuksek oluyor dusuk olanlar ise 30 bin liradan aşağı istemiyor. Az yakmasi ve yol tutuşu beni cezbeden tarafi

*Ford focus ghia 2000- 2002 (km genelde yuksek oluyor) cok konforlu olduğu soyleniyor fakat yuksek km olmasi beni dusunduruyor yani genelde 180000 kmyi devirmiş araclara denk geliyorum.

Kia rio (hatcback ya da sedan)
    Dizel olanlarinin inanilmaz ekonomik oldugunu okudum hatcback modeli hosuma gidiyor fakat bu fiyata genelde yuksek km olanlara denk geliyorum. Sedan kasalar digerime göre daha uygun fiyatta

Araci araligin 20sinden sonra yılbaşından önce alacam kismetse. Bu araclar icersinde en mantikli olani sizce hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x e deger veren adam -- 26 Aralık 2017; 0:12:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o paralara colt getz ibiza fabia palio punto bakabilirsiniz.
  • 1.3 dizel puntolara bak hem vergi hem yakıt avantaj bütçen yüksek olsa vw polo önerirdim bir diğer fp önerimde Hyundai Accent era
  • En iyisi palio olur punto icin en az 30 lira gerekli

• punto

• o paraya tutulan modellerin temizini bulmanız zor. peugeot citroen e bir bakın 2002-2004 model araçların temizi bulunur. diğerleri;kazalı boyalı bakımı ihmal edilmiş araçlar olur. malesef piyasa bu halde 20bin tl ye şahin doğan taifesini satıyorlar.
  • Aynı bütçe var almera fiyatlarının düşmesini bekliyorum.
  • Opel Corsa 1.0 essentia var bende 2004 model satıyorum henüz ilan koyamadım ilgilenirseniz özelden yazın detay vereyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım piyasadan haberin yok genç gardaşım o paralara o araçlar yok .Bütçen sıkıntılı bir aralıkta ama yine de öneriyim panda picanto ya da albea palio tipi araçlar alabilirsin onlar da ne kadar işini görür bilemem

• O bütçede aileye en uygun araç Seat Cordoba’dır. 7 yıl bindim tık demedi. Clio symbolden falan kat kat kalitelidir.

• Bugun bir tane 2007 model clio 1.5 dci authentique modeline 126000 kmde baktik ekspere soktuk fiyatta da anlaşmıştık 25000 liraya adam sol kapinin degistigini soylemisti tamam demistik sag ön kapi da degismis sag arka kapi boyali cikti motorun siyah duman attığını soylediler almaktan vazgectik adam sag tarafin degismis ve boyanmış oldugunu bilmiyordu morali baya bi bozuldu almaktan vazgectim daha ilk baktigim araç patladi. Dizel bakmaktan vazgectim az yakan benzin lpgli araclara yönelecem artik bu fiyata bu piyasada temiz dizel bulmak imkansiz

• 1.3 multijet palio, albea yada 1.5 getz

• Sonunda arabayı alabildim.

2002 model clio symbol 1.4 lpgli 110.000 kmde degisen sag çamurluk. Yas itibari ile bel altinda boya vardi ama experde motor vs iyi cikti. Aldigim kisi 74 yasinda bir amcaydi 8 yildie kullanıyormuş 8 yilda 30.000 km yapmis ufak tefek masraflari var . 23000 liraya anlastik bugun de devrini aldik. Tavsiye veren herkese tesekkur ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.