Bildirim
25 bin tl ye en ideal araba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Getz, grande punto.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
megane2 hb -
quote:
Orijinalden alıntı: xrebelliousx
megane2 hb
+1
Cam tavan olursa dahada iyi olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
grande punto olur, 3k bulursan biraz da spor görünüyor. -
getz -
Bulabildiğin en temiz arabayı al. Zira bu fiyattaki araçtakilerde her türlü problem çıkabiliyor mesela grande ounto alamazsın bu paraya,adam "komşumdan aldım sorun yok" der sonra "vay adi boyandığını söylememiş,ben de yeni öğrendim" der..Bir diğerinde km düşürülmüş çıkar,valla "Almancı emekliden aldım yanlış yazılmıştır" der gidersiniz şirket aracı 30 sayfa servis işlemi çıkar.
Grande punto 1.3 multijet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.gnl -- 17 Ekim 2015; 0:24:41 > -
Lpg li Honda Euro Civic 2004-2005 3 kapi. Bayiliyorum bu araca. Sedan arac almamiz gerekiyor ama cok istiyorum su Civiclerden. Fikir olsun diye soyledim.
-
Getz bulursun hemde dizel megane2 o paralara zor
valla bende geçen yıl o civara araba arıyordum eski kasa c5 çok hoşuma gitmişti. c4 de olabilirsanıyorum o civar fiyatlarda. c3 te olabilir citroen hastasıyım -
Genç adama getz yakıştıramıyorum, başka birşeyler bakmakta fayda var
mazda 3 -
-
HB Civic
çok seçenek var ama. alto, cuore ve diğer daihatsular, yaris, corsa c... böyle gider. temizi olsun yeter. bi de LPG yapılmamış düşük km li. yaşlı olmasından mühim bunlar bence.
ban göre en mantıklı 2 seçenek var birisi megane 1 17 dolaylarında alır 2-3 masraf edilir veya 200E 20 dolaylarında alınır 4-5 masraf edilir. sonuç olarak alacağınız araç masrafsız olmayacaktır 25 bine değilde 22-23 e bakmanız daha yararlı olacaktır. -
Grande punto
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Skydome'lu bir Punto bulursanız ateş eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ford transit 350 m ile 350 l arasındaki fark
- ford fusion 1.6 lux kronik sorunları
- fuzul otomotiv
- akü tavsiyesi
- altı yüksek arabalar
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- dacia 7 kişilik jogger
- psa group
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X