Bildirim
25 bine kadar masraf çıkarmıcak genç arabası arıyorum tavsiyeleriniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dizel motor ve yüksek model bence daha iyidir o yüzden c3 derdim ama teknik bilgim yok dencek kadar az
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların içinden c3 alırdım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
c3 ün km fazla olmasa al derdim hocam 20 30 bin km sonra motoru kucağına alırsın 100 ila 150 bin km civarındaki c3 lere bakabilirsin -
Bende bu fiyatlarda araba bakıyorum , fakat düzgün bir araç bulamadık pejo olur punto olur ama yok 27 bin bütçe ayırdık bulamadık daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiat stilo 1.6 almayın hocam uzak durun araçlar güzeldir dolu pakettir ancak tamir ve parçada sorun yaşarsınız
Genç arabası olur mu bilmem ama clio 2 kovalayabilirsiniz düşük km'li denk getirebilirsiniz.
2 ay önce 2005 80 binde araç aldık arkadaşa 25,5 -
chevrolet kalos 1.2 motor bak derim..araç corsa motorlu uzun ömürlü oluyor ve yakıt konusunda genç için ideal -
AL BUNA BAK
https://www.sahibinden.com/mg
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X