Şimdi Ara

25 kilo veren birisine kol - göğüs - bel için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, herkese iyi forumlar! Hayalimdeki okulu kazanıp maddi sebeplerle bırakmak zorunda kaldım, aradan 4 yıl geçti... Bu 4 yılda zihnen adeta çöküş yaşadım, 85 kilodan 126 kiloya ulaştım. Lakin bedenim alarm vermeye başladı, zihnende bazı olaylar sonucu silkelen kendine gel dedim ve 6 ayda 25 kilo verdim. Şuan 100 kiloyum ve bir aksilik olmazsa temmuz sonuna kadar 90 kilo olmuş olacağım.

Ee peki neden başlık açtınız derseniz kilo verdikçe vücudum daha fazla gözüme batıyor. Günlük yaklaşık 1-1.5 saat aerobik bisiklet sürüyorum, 1 saatte yürüyüş yapıyorum. Buna ek olarak 2-5-10'ar kiloluk dambıllarım ve hala tek seferde 10'u geçemediğim barfiksim var. Kollarım oldukça ince geliyor, yürüyüş ve bisiklet etkisiyle bacaklarım makul seviyede sıkınca tüm kaslarım oldukça belirginleşiyor. Lakin dediğim gibi kollarım cılız, göbek ise fazla kilonun etkisiyle hala var. Asıl sıkıntım göğüs kısmı. Bench press, dambıl press hareketlerini denemek istedim ama ne sırayla, kaç tane makul olur bilemiyorum. Tek seferde 25 kez yapabiliyorum ama göğsümü hissetmiyorum daha çok kollarım ağrıyor ve kol kaslarımın çalıştığını hissediyorum, göğüs bölgesinde tık yok. Forumda daha önce birisi benzer durumu yazınca kol kasların zayıf olduğu için ilk başlarda hissetmemen normal yazmışlardı.

Size sorum hareketi doğru yapıyor muyum? İnternette (90 derece dik açı, dirseklerin yere değmemesi vs) dediklerini aynen yapıyorum. Tek seferde kaç kez, günlük kaç kez yapmalıyım?

Göğüs - bel ve kollar için ev şartlarında yapılabilecek makul önerilerinizi bekliyorum.

Dakikada 20 mekik çekebiliyorum ama ama şınav konusunda en fazla 2-3 okuyor, şu dizlere dayanarak kolay şınav denilen şeyi yapıyorum.

Son olarak boyum 1.81, kilom 101, yaşım 25... Karışık yazdım ama umarım meramımı anlatabilmişimdir, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

25 kilo veren birisine kol - göğüs - bel için tavsiyeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psikoloji hormonlarınızı da etkiliyor, bir kan tahlili yaptırıp değerlerinize baktırın. Eksik ve fazlalıklara göre takviye, takviye dediysem protein vs. değil vitamin yada her ne ise, mümkünse doğal yoldan olmazsa eczaneden. Kan değerlerinde dengesizlik varsa spor tek başına yeterli olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.