Şimdi Ara

''25 mbps 50 gb akk'' herşey dahil 49 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaklasık 9 senedir ttnet abonesiyim. internetim sınırlı artık sınırsız ve hızlı bir internet saglayıcısına geçiş yapmak istiyorum. araştırdığımda en uygun uydunetin 25mbps 50 gb akk 49 tl kampanyasını fark ettim. bulundugum binada kablo tv kutusu mevcut ama internet olarak kullanan kullanıcı yok. o yüzden sorma soruşturma fırsatım olmadı. uydunet internet kullanan arkadaşların bu konudaki görüşleri nelerdir ? 25mbps internet hızına yaklaşıyor mu gerçekten ? uydunetin hizmet kalitesinden memnunmusunuz ?

• https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,285 yeni aboneler için en uygunu bu modem+hd kutu ücretsiz farklı hız istersen kampanya detaylarına göz at..performansı bölgeye göre değişir.1 hafta şartsız iade etme hakkın var.fiyat/performans olarak kesinlikle değer.
  • hidalgo_51 H kullanıcısına yanıt
    bölge göre değişir. ama kimsenin kullanmaması da eğer bölgedeki kablolarda sorun yoksa yoğunluk sorunu yaşamazsınız. ben de 25 mbps 50 akk kullanıyorum. modem çok iyi değil de. arada ping sorunu olmasına rağmen genel olarak memnunum internetten.
  • Binada kutu olsa hiç düşünmez direk alırdım.arkadaşın dediği gibi cayma hakkı var hemde 15 gün.

Bence değerlendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Mbit uydunet kullanıyoruz sonuclar 9.70 civarı ve cok memnunuz ping 3-5 arası falan dehşet güzel

• Binamızda olsa 1 dakika düşünmem

• serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    evet kimse kullanmıyor. sadece tv amaçlı kullananlar var. hepsinin interneti ttnet. modem kötü derken evin her yerinde cekmemesinden mi bahsediyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değerler gayet iyiymiş. uydunete geçme vakti gelmiş demekki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo_51

evet kimse kullanmıyor. sadece tv amaçlı kullananlar var. hepsinin interneti ttnet. modem kötü derken evin her yerinde cekmemesinden mi bahsediyorsunuz ?

evet çekimi de kendisi de çok iyi sayılmaz. yine de bedava verilen adsl modemlere göre iyi. ama internet hızından çoğunlukla memnunum arada sorun yaşadığım oluyor. 256 kbps hızdan beri kullanıyorum. uzun yıllardır kullanıyorum. modemin konumu itibariyle evin içinde çekmeme problemi yaşamadım.
    adsl modeminden ii olsun bana yeter zaten. bende dediğin gibi adsl ile verilen bedava modemden var çekimi biraz sıkıntılı evin her yerinde çekmiyor. bugün bir avm de uydunet standındaki satıcı ile konustum. Eğer binanızda ki kablo tv kutusundan internet baglantısı yapılırsa fiber olmaz ama sokakda ki telekom kutusundan bağlantı yapılırsa internetiniz fiber olur gibi bişey söyledi. bana biraz saçmaladı gibi geldi :) uydunetin fiber internet hizmeti yok diyebiliyorum doğrumudur ?
  • quote:

adsl modeminden ii olsun bana yeter zaten. bende dediğin gibi adsl ile verilen bedava modemden var çekimi biraz sıkıntılı evin her yerinde çekmiyor. bugün bir avm de uydunet standındaki satıcı ile konustum. Eğer binanızda ki kablo tv kutusundan internet baglantısı yapılırsa fiber olmaz ama sokakda ki telekom kutusundan bağlantı yapılırsa internetiniz fiber olur gibi bişey söyledi. bana biraz saçmaladı gibi geldi :) uydunetin fiber internet hizmeti yok diyebiliyorum doğrumudur ?
    geçen gün ttnet bayisine gittim internet bağlatayım diye bana 24 ay taahüt le 66 liraya internet teklif etti taahüt olmazsa ne olur dediğimde 82 lira olurmuş ne iş yapar bu ülkede bunları denetleyen kimse yokmu bu fiyata internetmi olur taahüt işine artık bir son versin bu btk neyse bayideki adama diyorum telefonda 53 lira herşey dahil teklif ettiler diyorum bana ne dese beğenirsiniz onlar kelime oyunu yapıyor demesinmi vay amk dedim ve çıktım gittim .

• quote:

dijital yayın kullanan var mı binanızda olmazsa bile tüm kablolar değişti diye biliyorum. tüm bölgelerde docsis 3.0 yani alacağınız modemle şu anda verdileri 100 mbps destekliyorlar. verecekleri modem 300 ya da 320 mbps kadar da destekleyecek. sağlık bakanlığının talimatından sonra modemin radyasyon değerleri yüksekmiş çekimi azaltarak bu sorunu çözdüler. öncesinde çekimi iyiydi. merkezi bir yere koyarsanız sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. evin içinde sorun yokta kapıdan çıkar çıkmaz çekim yok oluyor. evin duvarları çok kalınsa problem yaratabilir. ama büyük ihtimal problem yaşamazsınız. adubleks değil apartman dairesiyse.

normal dairede oturuyorum. ev büyük değil. binada teledünyayı kullananlar var. dijital yayın dediğiniz o olsa gerek. demek ki dediğiniz gibi kablolar değişmiş olmalı. modemi evin orta bir yerine koyup her odadan faydalanırım inşallah.
  • karadaş32 K kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz gibi tahahüt olmazsa hiç bir cazibesi kalmıyor. bütün operatörlerin cazip olan tekliflerinin hepsi tahahütlü malesef. bu arada herkes satısı kendi yapmak istediği için kurum içi olsa bile birbirini kötülüyor.
  • hidalgo_51 H kullanıcısına yanıt
    evde sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. evet teledünyadan bahsettim. fiber kablolar var. hız konusunda bölgesel bir sorun yoksa verilen hıza yakın hıza yakın hızda internete bağlanırsınız. hız testinde ayrı odada kablosuz 24.15 civarı hızla bağlanıyorum şu anda. 25 mbps hıza aboneyim. hız kaybı çok değil gibi.
  • Bugün geçiş sagladim bende, ayni tarifeye 4 gün icinde geleceklermiş bakalim ben Cok umutluyum.

• hayırlı olsun :) benim ay sonuna kadar ttnet ile sözleşmem devam ettigi için daha başvuru yapmadım. artık internetiniz gelince yorumlarınızı bekliyoruz :)
  • quote:

hayırlı olsun :) benim ay sonuna kadar ttnet ile sözleşmem devam ettigi için daha başvuru yapmadım. artık internetiniz gelince yorumlarınızı bekliyoruz :)
    1 oyun olmuş 50 gb...25 mpbs olsa ne olacak...İnternetciler için iyi...
    Edit oturduğum yerde olsa bir dakika düşünmeden uydunete geçerim.Gel gör ki bırak sokağı,ilçemde bile yok ://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 10 Aralık 2014; 1:31:07 >
  • quote:

hayırlı olsun :) benim ay sonuna kadar ttnet ile sözleşmem devam ettigi için daha başvuru yapmadım. artık internetiniz gelince yorumlarınızı bekliyoruz :)

Elbette :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

quote:

Elbette :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dedikleri hızı alabiliyor musunuz bende geçiş yapicam bu tarifeye docsis 3.0 modem buldum artık gelirse geçicem.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.