Şimdi Ara

25 Mbps İnternet Nasıl 2Mbps Ye Düşer ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar superonline 25Mbps netim var daha ayın 1 de baktığımda 25 olarak gözüküyordu fakat 12 sinde bakınca 2 Mbps olarak gözüktü bunlar benimle dalgamı geçiyor!50 GB 11 günde nasıl biter ? Öle çok oynadığım oyun da yok indirdiğim şeyler 5-6 GB geçmiyor sadice 1 tane online oyun oynuyorum okadar bunun nedeni nedir arkadaşlar lütfen yardım edin ....

• 50 mbit hızla 250 GB'yi ertesi gün bitirdiğim zamanlarda olmuştu. Videolar çok yer, müzikler çok yer, telefon güncelleştirmesi, Windows güncelleştirmesi, mail trafiği vs bunların hepsi interneti sömüren faktörler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakeboard

Arkadaşlar superonline 25Mbps netim var daha ayın 1 de baktığımda 25 olarak gözüküyordu fakat 12 sinde bakınca 2 Mbps olarak gözüktü bunlar benimle dalgamı geçiyor!50 GB 11 günde nasıl biter ? Öle çok oynadığım oyun da yok indirdiğim şeyler 5-6 GB geçmiyor sadice 1 tane online oyun oynuyorum okadar bunun nedeni nedir arkadaşlar lütfen yardım edin ....

Online İşlem Merkezinden kotanızı kontrol ettinimz mi?
  • Internetinizi bir tek siz mi kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde 2 pc var yani şifreli başka kimse kullanmıyor
  • lakeboard L kullanıcısına yanıt
    Diğer pc aktif bir biçimde kullaniliyor mu eğer kullanılmıyorsa modem şifresini değiştirip bir kaç gun gözlem yapın

• evet diğer pc aktif bir şekilde kullanılıyor evde 4 kişiyiz hepimizin telefonu var ve 2 arkadaşımında tableti bunlar baya etkilermi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lakeboard L kullanıcısına yanıt
    Etkilemek ne kelime iyi bile dayanmış o akk evde o kadar kullanıcıyla bitmesi çok normal

• Bir evde o kadar kullanici varsa biraz daha verip akn siz kullanmaniz gerekir.Yada akn 100gb olanlar falan olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Mb sınırsız tarifeyi alın kurtulun akk'dan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

8 Mb sınırsız tarifeyi alın kurtulun akk'dan.

Gerçekten her ay 120 lira veriyor musunuz 8mbps için? Öyle 20 lira falan oynasa hadi kalkıp verelim ama 63 lira nerede, 119 lira nerede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.