Şimdi Ara

25 tlye tav olan insanlar içerir,dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  25 tlye tav olan insanlar içerir,dikkat!

Günlerdir dh'de popülerliğini koruyan AKP DÜŞÜYOR başlığını geçen ÖDÜL 25 TL başlığını buradan tebrik ediyorum. 25 tlye tav olan insanımsılar gelmiş bana "bu kadar mı düştün kızım?" "bu kız ya çirkin yada sazan avı" "forumun seviyesini döşöröyösönöööözz" gibi laflar savuruyor. Düşündürücü ve komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanane,isterse 1 kuruşa tav olur.

• Senin konun çok gerekli ya.Daha olayı anlamamışsın şimdi Akp üzerinden bir laf çakardım ama hiç uğraşamıcam

• UCANZEBANİ kullanıcısına yanıt
    Amacım insanları aşağılamak değil. Kendilerini bi şey sanıp beni aşağılamaları.

• valla 1dkda 25tl iyi para indireyim bende hemen
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Akp üzerinden ne dersen de umurumda olan bi konu değil. Sen benim dediğimi anlamamışsın, Bİ ŞEY DERDİM DE ANLAMAZSIN tribine giriyosun. Demek istediğim bu. "Cin olmadan adam çarpmak"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kynsykmz -- 25 Nisan 2015; 21:56:13 >
  • kynsykmz K kullanıcısına yanıt
    Millet 25 tl nin peşine düşecek kadar zor durumdaysa ne bulursam kardır haline geldiyse şuç milletin suçumudur? Ki onu geçtim toplum olarak zaten açgözlü ve düşüncesiz ama bir yandan da fikrini söylemekte özgür.Sen herkese açık olan bir forumda gelip dünyada kalan son kız senmişsin gibi konu açacaksın.Kağıda ismini yazıp leş bir şekilde kağıdı öpüp fotosunu atacaksın.Sonra beni neden eleştiriyorlar ya baksana 25 tl nin peşine düşmüşler ezik bunlar diye bık bık öteceksin.Hem insanları fikirleri yüzünden yaşantıları karakterleri yüzünden eleştireceksin.Hemde kendi fikir özgürlüğünü savunacaksın bunun akabinde de insanlar fikirlerini söylediği için insanlara hakaret edip burnu kaf dağında davranacaksın he? Kusura bakmada beyninde bence problem var ne yaptığından bir habersin ve ayrıca senin sahip olupta benim sahip olamadığım ne var kadınlık organları dışında? İstediğimi söylemekte özgürüm,özgürüz en azından insanları küçük görüp hakaret etmiyoruz.Öyle konuya böyle mesaj anlayacağın.Hoş bu mesajı anlayacağından da şüpheliyim ya neyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kynsykmz

25 tlye tav olan insanlar içerir,dikkat!

Günlerdir dh'de popülerliğini koruyan AKP DÜŞÜYOR başlığını geçen ÖDÜL 25 TL başlığını buradan tebrik ediyorum. 25 tlye tav olan insanımsılar gelmiş bana "bu kadar mı düştün kızım?" "bu kız ya çirkin yada sazan avı" "forumun seviyesini döşöröyösönöööözz" gibi laflar savuruyor. Düşündürücü ve komik.

25 liraya tav olur hale getirdi bu hukumet

Sadece buradaki makara ortamını sevdim ve eğlenmek istedim. Bi problemim yok ıq seviyem gayeet yerinde. Dediğim gibi eğleniriz diye düşünmüştüm.

• Dolar yükseliyor, akp düşüyor lafına tav olan milletten sonra bu şaşırtmadı, en azından 2 3 parça birşey al yazın giyersin gezersin.
  • Hopi den para alarak onları sömürüyoruz knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneZZ -- 25 Nisan 2015; 23:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kynsykmz

Sadece buradaki makara ortamını sevdim ve eğlenmek istedim. Bi problemim yok ıq seviyem gayeet yerinde. Dediğim gibi eğleniriz diye düşünmüştüm.

Alakası yok sen karakter olarak hiç düzgün bir insan değilsin kız yada erkek farketmez.Böyle konular ve mesajlar genelde aptal turnusoludur.Hiç bir kız amacı eğlenmek bile olsa böyle şeyler yapmamalı.Hele attığın mesajlar... Neyse sana harcadığım zamana yazık nasılsa anlamıyorsun beni.Böyle devam

• Fiyatlar çok şişkin, böyle indirimlerle normal fiyatlara düşüyor. gerçi bu 25 tl kıyafetle ilgili ama teknolojik aletlerin çoğunda durum böyle
    Mıymıymıymıy.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkneZZ

Hdp den para alarak onları sömürüyoruz knk

Hdp degil hopi.

• xe17 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: UCANZEBANİ

quote:

Orijinalden alıntı: DarkneZZ

Hdp den para alarak onları sömürüyoruz knk

Hdp degil hopi.

Onlarıda sömürürüz dimi qamqi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.