Şimdi Ara

25 yaş sonrasında hayatın bitmesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaşa kadar ne yaparsanız yaptınız. Sonrasında eskisi gibi olmuyor hicbisey. Özellikle yetişkin olduğunuz için, ne aşk' ne konularında eskisi gibi olmuyor. Mesela toplum size farklı gözle bakıyor. Özellikle iş baskısı vs. Veya kızlar daha çok ciddi ilişki istiyor evlilik vs vs. İş hayatına atıldığınız an ise gençlik zaten bitiyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• valla hocam aynen öyle yaşayabildiğini yaşayacan bu devirde,ah var kurtarmıyor sonrasi

• Çok doğru

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşından sonra paran yoksa sosyal olanak yok ölsen kimsenin umrunda olmaz, 25 ten önce okullarda bir nebze sosyalleşebiliyosun vakit geçiriyosun olanaklar oluyor ancak 25ten sonra paranda yoksa tek olanağın çalış 40 yıl sonrada gömsünler seni

• BUGÜN 25 OLDUM OMG

• iş hayatına 17'imde atıldım.Hayatım yavaşlamadı,kızlar bitmedi

• Asıl hayat o zaman başlıyor.O 18 yaş muhabbeti oradan geliyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 yılın sonunda biten ilişki
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorumluluk yükleniyor 25 den sonra eğer hala evlenmediyseniz, geleceğinizi düşünüyorsunuz, hayatınızı nasıl idam ettireceğinizi düşünüyorsunuz, hayat 25 den sonra başlıyor.

• Big Booble kullanıcısına yanıt

idam mı

• Jodorowsky kullanıcısına yanıt

E harfini yazmayı unutmuşum,

idame ettirmek

(sürüp gitmesini sağlamak, sürdürmek.)

• Benim hayatım 20'de bitti. Düşebileceğim daha alçakta bir yer yok.

• Anasını satayim meslegim var.Maaşım fena degil.Ev var araba var.Yaş 24.Gram zevk almiyorum hayattan gram.Ailem olmasa naparim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey yapmadım, bomboş bir hayat geçirdim. Seneye 25 oluyorum.

• Aslında bi yere kadar katılıyorum.

Bence 25 den sonra bitmesi hayatın üniversitenin bitmesi.Aslında kimse evlenmese gene okula gider gibi çalışıpğ sonrada konserler partyler, tek takılan insanlar ps5 partyleri olsa bu kadar şikayet etmezsin.

İnsanlar birazda kendi kendini öldürüyor bence.

• sedatistan kullanıcısına yanıt
    Hocam mesele orda işte. Yani okul bitiyor, işe giriyor insanlar ve sonra monoton bir yaşam basliyor. Bunu yapmak zorunda kalıyorsun. Toplum baskısı, aile baskısı, yetişkinlik vs derken. Çalışırken, sosyalleşmek imkansız değil tabi. Ama ekonominin hali de belli. Yani çok iyi kazanmiyorsan bir nokta da tıkanırsın. En dandik kafede, bir bardak çay 6 7 TL neredeyse. Ayrıca iş hayatının getirdiği yorgunluk ta var. Yani insanlar eskisi gibi sosyalleşmek yerine, dinlenmeyi tercih ediyor. Lise ve üniversite de ise, ortam kendiliğinden oluyor zaten...

• kabakara61 kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim buydu işte. Mesela ben şuan işsizim ve parasızım. Doğal olarak sosyalleşemiyorum. Ama lise de falan öyle değil mesela. Ortam kendiliğinden oluyor. Ama yaş ilerledikçe beklentiler değişiyor. Mesela 25 yaşında issiz birine toplum iyi gözle bakmıyor. Kız arkadaş bulman da zor oluyor hâliyle. Bulsan bile, bir süre sonra ciddi düşünmek isteyen kızlar çıkabiliyor karşına ve ilişki bitebiliyor. Arkadaş bulman bile zorlaşıyor. Tek çare ölene kadar çalışmak oluyor..

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hala bakir misin hıcam ?

• Yok be oglum oyle dusunmeyin yasim 33 e geldi hayat guzel cok sukur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.