Şimdi Ara

25 yaşıma geldim daha bir kızla oturup 5 dk sohbet etmişliğim yoktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
5
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu işin sonu nereye varacak? yaş geçtikçe kendi kendime baskı uyguluyorum bir şeyler yapman lazım diye. ama ben de yok her yerim falsolu. bu yaşıma kadar erkek arkadaş çevresi bile edinemedim nasıl bir kız arkadaş bulabilirim ki? imkansız gibi görünüyor. bazen diyorum sal her şeyi umursama işe git eve gel işe git gel öyle yaşa işte diye. ama arkadaş böyle hayat geçer mi? bu yaşıma kadar sıfır yaşanmışlıkla yaşadım bundan sonra da düzeleceği yok gibi görünüyor. dışarıda dönen hayata baya imreniyorum bu yaşıma kadar kendim gibi bir tane bile insana rastlamadım hemen herkes sosyal ve iyi ilişkilere sahipti. ilginc gercekten bana mı vurdu bu piyango? bu yaştan sonra düzelmez değil mi? biri gelse beni silkelese adam etse diye bekliyorum resmen.

• Hemen içimizdeki çocuk kitabını okuyorsun ve kendinle barışık mutlu bı hale geliyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne gelip birisi seni silkeleyecek ne de birisi elinden tutup yardim edecek.Ne yapacaksan yine kendin yapacaksin,hele bir de 30 oldun mu yapayalniz kaldigin suratina tas gibi carpacak.Harekete gecersen bir seyleri duzeltebilirsin diger turlu hicbir sey olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben de aynıyım sadece benim yaşım 23 emin ol yalnız değilsin ben de aynı durumdayım, bütün hayatıma giren çıkan insanlar ortamlarını, gruplarını kurdular. ben artık dediğin gibi yaşamaya karar verdim. millet ne yapıyorsa yapsın, ben böyle daha mutluyum. ben de sıfır yaşanmışlıkla yaşıyorum ve evet benim hayatımda düzelmeyecek. düzelmezse düzelmesin diyorum. farklı olduğumu kabullendim.

• burdan tanışıp arkadaş olunabilir

• Yaş kaç ve mezuniyet nedir ?

• E.R.W. kullanıcısına yanıt

normal insanlar neler yapıyor? nasıl ilişki kuruyorlar? uzaydan inmiş gibiyim ne yapılacağını nasıl yaşanması gerektiğini bilmiyorum bu hayatın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lan olum giiiit artık kendine sosyal topluluk bul ya da işsizsen iş bul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acil olarak değişim sürecine girmen gerek

önündeki 2-3 yıl çok kritik

büyük atılımlar yapman lazım

• 25 yaş kızlarla iletişim ya da ilişki kurmak için çok geç değil. Sana kızdan önce bu işlerden anlayan bir arkadaş ya da abi lazım. Kızlarla nasıl iletişim kurulur, neler yapılır deneyimlerini aktarması gerek. Tek başına bu işlere girştin mi zorlanırsın gerçekten. Benim de gözümü üniv 2. sınıftayken bir arkadaşım açmıştı. Söyledikleri ve verdiği akıllar sayesinde kızlar konusunda aktif biri haline gelmiştim. O zamanlar Facebooktan tanıştığım 2 kızdan biriyle banko buluşabiliyordum. Şimdi instagramı var, tinderı var. 10-15 sene öncesine göre kızlar da biraz değişti, sosyal medya yüzünden iyice ilgi arsızı oldular. İşler daha zor o yüzden ama sadece daha zor imkansız değil.Sonuçta hepimiz bir gün biriyle tanışıp evleneceğiz. Evlenmeden önce ne kadar çok karşı cinsten insan tanırsan o kadar avantajlı olursun. Bir an önce birileriyle tanışıp , sevip ayrılıp , hatalar yapıp yaşadıklarından ders alman gerek.

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

bunu nasıl yapabiliriz

• Olmuyorsa olmuyordur ben de Türkiye'de bulamıyorum siyah saçlı uzun burunlu 180 cm den kısaysan zor. Paran varsa asyada şansını dene ben orda kadın bulabiliyorum. Herşey ırkla alakalı

• Intihar etmeye düşünüyorum ben, bu yaşamı beceremedik.

• Valla 25 yasına kadar boyle yasadiysan kalan 55 yıl daha böyle yaşarsın.Ortalama 80 yasayacan diyelim. 30 dan sonra zaten insanlar duruluyor. 30 dan sonra çevre edinsen bile deli dolu maceraların olmaz yani. Ben de 21 yasındayım 0 tane arkadaşım var ful yalnızım. Uniden eve evden uniye yasiyorum. Yapacak bir şey yok demek ki insanları çekecek bir özelliğin yok. Sempatik degilsen zengin degilsen yakışıklı değilsen belalı keko bir tip değilsen Türkiye'de sosyalleşmen cok zor. İnsanların yanına gidip arkadaş olmaya çalış diyenler saçmalıyor. Cevre edinmeye çalışılmaz. Çevre edinmek doğal akısında gerceklesen bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 24 Eylül 2023; 19:5:2 >
  • John WICK kullanıcısına yanıt

asya da kadın derken orada yaşayıp da mı buluyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuzo -- 24 Eylül 2023; 19:5:31 >
  • Bir kaç tavsiye.

- İnstagramda ilgini çeken videoya mı denk geldin, yorumlara bak. İlgini çeken biri olursa konuyla ilgili mesaj atıp tanışabilirsin. Benzeri twitter için de geçerli.

- Date uygulamalarından insanlarla tanışmaya çalış.

- Bir etkinliğe katıl. İstanbul'da yaşıyorsan ismek kurslarına başvurabilirsin. Orada çevren olacaktır. Voleybolla ilgileniyorsan voleybol maçlarına da katılabilirsin.

• 20 yaşımın başlarındayım birçok kızla konuştum sohbet sırasında hepsinin bazı fikirleriyle dalga geçtim aşağıladım daha çok konuştum bazen kibar davrandım kızlarla konuşmak marifet değil artistliğine yazmıyorum kırın şu zincirinizi iki üç hoş beş havadan sudan konudan sonra samimiyet bi noktada geliyo gelmiyosada salın çok da önemli bir şey değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4Sfenks kullanıcısına yanıt

hocam tanışma uygulamalarında cevap vermiyolar malesef

• Kanka kitap okumazsan böyle yaşamaya devam edersin. Acilen git ve kitap okumaya başla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.