< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
25 yaşıma geldim daha bir kızla oturup 5 dk sohbet etmişliğim yoktur (2. sayfa)
-
-
spora başla salona yazıl
-
Sonra ne oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kanka çok alakasız
Fazla takmaya gerek yok hayat genel anlamda berbat bir yer. O sosyal ilişkileri olanlarda dışarı karşı iyi görünsede içten içe haset ve kötülükten kuduruyorlar. Her hareketleri yapmacık. Bende 24 yaşındayım bir kızla 5dk sohbetim olmuştur tabi o kadarda değil fakat insanlara bende pek bağlanmam. Kendi hedeflerim var onlar için çabalıyorum. Bir kursa bile gitsen çevre edinirsin aslında bu kadar takacak bir mesele yok. Yazıl bir dans kursuna, bir etkinliğe vs, dil kursu olur, diğer kurslar olur illa kurs çıkışı bir ortam oluşur orada. Takılırsın. İnsanlarda sıkıyor zaten bir yerden sonra ben bu hali seviyorum mesela istediğim zaman bir gruba dahil olup kafama estiği zamanda sie çekebiliyorum millete. Şimdiki hedefim mesela 250lik bir racing motor alıp turlamak istiyorum. Motor bile bir çevre yapmana yardımcı olur trafikteki diğer motorcularla tanışırsın wp gruplarına girip turlara katılırsın vs vs. Hayatta yapacak şey çok insanlar nasıl yapacağını bilemiyor sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 26 Eylül 2023; 17:1:55 >
-
29 yaşıma geldim daha bir kızla oturup 5 dk sohbet etmişliğim yoktur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sen izmirdesin kanka
-
Ne kadar alâkalı olduğunu deneyerek anlayabilirsiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğin şey kişisel gelişim kitaplarıysa bir nebze anlayabilirim önerini de beklerim fakat roman okumanın ne gibi bir faydası olacak kadınlara karşı ki zaten yatmadan kitap okumaya özen gösteren biriyim
Roman da kişisel gelişim kitabı da okumayacaksın. Tarih, edebiyat,felsefe,din veya dünya klasiklerinden okuyacaksın. Okuduğun her kitap ufkunu açacak kelime dağarcığını geliştirecek, olaylara farklı açılardan bakmanı sağlayacak ve sorununa çözüm olarak bu yetecek.
Hocam bu dediğiniz şeyler insanın fiziksel özelliklerini düzeltmesine mi yarayacak biraz gerçeklerin penceresinden bakın bu zamanda hangi kadın karşısındaki kişinin ağzının laf yapabilmesine , kültürel birikimine , ahlakına , muhabbetine bakıyor varsa yoksa dış görünüş veyahut vasat bir dış görünüşle gelen özgüven veya direk para
O zaman kitap okurken bir yandan da spor salonuna git. Suratın çok absürt derecede çirkin değilse zaten vücudunun çok iyi olması onu tolere edecektir.
ben 25 yaşında 25 kişiyle cinsel münasabet yaşamıştım.
Ne zamanlardı be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Twitter'dan grup mu buldun nasıl buldun o kadarını
Evde oturmadik devamli disarda sosyal ortamlarda takildii
Unideydik
Birde sosyal medyada saldirdim gep
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orada yaşamıyorum bro senede bir sefer bir müddet Tayland'a gidiyorum seks turizmi için değil zaten tanımadığım hayat kadınlarıyla birlikte olabilcek çapta biri değilim ben. Şu an konuştuğum kız 25 yaşında bir muhasebeci tek yaşıyor gelecek yıl ikna edebilirsem kendisinde kalcam gidip. TR de kız bulabilsem zaten bunlarla uğraşmam deli miyim ben 40 bin liramı bunun için harcıyım.
-
Nesinde tutsam dünyanın kopmuş gidiyor
Güzel gün görmeye canım vadem yetmiyor yandım yetmiyor
Olmuyorsa olmuyor güzellikle gelirse gelir
Hocam sosyal medya bitti artık dönüş yapmıyor kızlar
162 cm 59 kilo biriyim ve 2 yıllık ilişkim var, daha önce de çok tecrübem oldu. Ne alaka?
-
kızlar çöptür erkeklerle sohbet et
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X