Şimdi Ara

25 yaşında kimsenin seni sevmediğini anlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Enver Pasha

Kimsenin böyle bi isteği veya iddiası yokki. Sadece dışlanmamak istiyor insan. Nasıl bir otobüs şoförü de bir profesörde devlet karşısında eşitse(!) sende diğer insanların seni eşit görmesini bekliyorsun. Belki bir adım ileri götürüp şöyle bir örnek verebilirim: fırtına gittiğini düşün ve fırıncı sana ekmek satmıyor sebebi ise mavi kot giymen. Fırıncı sadece siyah kot giyenlere ekmek sattığını söylüyor. Evet fırıncı belki bu hareketi yapmakta özgür ama bu sağlıklı bir toplum inşaa etmemize engel oluyor birbirimize destek olup yükseleceğimize köstek olup toplumumuzu çökertiyoruz
    Icerigi okumustum ben basliga karsilik yorum yaptim. Konu Icerigi ile baslik uyumusuzdu. Ama baslik daha cok ilgimi cektigi icin yazdim.

Kendine gercekten bir es bul 2li kucuk dunyani yarat sonra cocuk. Kimsenin seni kabul etmesini beklemezsin. Kimse zaten umrunda olmazki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen kendi dogrularına birini kabul et sana ait olsunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecekte şu olacak spoiler vereyim.
    -Sabah kalkacaksın
    -İş
    -Ev
    -Sex
    -gece uyu
    -Sabah uyan
    -İş
    -Ev
    -Sex
    .
    .
    .
    Monoton bir hayat. Vaktini kimseye satma.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Yalnız evli çiftlerin çoğunun sex hayatı yok. İnsan birbirini be kadar çok görürse ilgisini kaybediyor.

Şu anki döngüme swks girse yok demem

• İnsanların sana verebilecek sevgisi var mı ? Önce bunu düşün.
    Senin bile onlara verebilecek sevgin yoktur belkide. Ben insanlarda sevginin " S " sini göremiyorum. Fakat onlar hep bir şeyleri sevdiğini söyler. Bu düzmecedir.
    Bu da üzerinden geçmen gereken bir konu olsun. Daha net göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 26 Eylül 2019; 7:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

İnsanlar aptal hocam. Birçok sorunun yanıtı bu.
    Evet çok doğru. Bir tek sen akıllısın. İnsanoğlu seni hak etmiyor.
    Bu arada evliliği pek kimseye tavsiye etmem. Ama yalnizlik ceken insanın tek ilacı galiba evlilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 26 Eylül 2019; 8:30:39 >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Bunun için yapılan evlilik sağlıklı bir şekilde yürütülemezki

• Dediğinize katılıyorum.Atatürkçü isen ve Alkol kullanmıyorsan eksiksin.Dindar isen ve Akp'li değil isen eksiksin çok haklısınız.
  • Katılıyorum ve ekliyorum, son zamanlarda insanlar realist olanları pek sevmiyor. Gerçekleri duymak yaralı bünyeleri kanattığı için cazip gelmiyor. Öyle bir pohpohlanma, öyle bir ilgi açlığı oluşmuş ki anlamak mümkün değil. Kendinizi maddi ya da manevi olarak kullandırtmadığınız zaman ikinci plana düşüyorsunuz. Hâl böyleyken biz ne ara bu kadar yozlaştık diye soruyorum kendime...
  • Ben onu dogarken anlamistim zaten kanka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-638F5C8F8 -- 26 Eylül 2019; 13:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Evet çok doğru. Bir tek sen akıllısın. İnsanoğlu seni hak etmiyor.
    Bu arada evliliği pek kimseye tavsiye etmem. Ama yalnizlik ceken insanın tek ilacı galiba evlilik.

Alıntıları Göster
    Ne saçmalıyorsun hocam? Ben akıllı olduğumu söylemedim ki.

• Daha başındasın farkındalığın biraz daha ilerlesin benim gibi intihar tarihini belirlemeye çalışırsın :) Kardeşim üniversite sınavına girsin etkilenmesin, kuzenim doğum yapsın etkilenmesin vs. ayarlayamadım hala, ölürken bile insanları düşünecek kadar hassas ölmeyi isteyecek kadar mutsuzum.
  • Çünkü çoğu insan sürü psikolojisi olarak şuanki topluma ayak uydurmak istiyor, ancak herkes dediğin gibi kendi olsa, araştırıp öğrendiği topluma göre yanlış ancak mantıken doğrulara uygun yaşa toplum değişir.
    Aynı hayat olacak sex hariç.
  • Günah yav

• Kız arkadaş çözüm değil, kaç sene bekledik evlenecez dedik ne oldu? Nasip değilmiş. Koca yıllar iki kelimeye bel büktü işte. Doğru olanı bulana kadar yalnızlık devam ediyor.

Bende oldukça içine kapanık biriyim, toplasan 3-5 arkadaşım var yok. Gerisi hep eğitim, iş dünyası, ekonomi çevresi vs. Bunlar zaman zaman bana gelir bişeyler öğrenir gider, zaman zaman ben gider öğrenirim. Hepsi bu işte. Sahte gülücükler yok, yağ çekme yok, 40 takla atmak yok. Düz kontak anlat veya dinle bitti.

Doğru olanı bulana kadar yalnızlık devam kardeşim. Doğru kadını aramıyorum da, şans de kader de başka ne dersen de o kadın gelene kadar yalnızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CECCBCE5F -- 28 Eylül 2019; 8:20:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.