Şimdi Ara

250 Bin Km deki araca, ilanda bulunsun diye 25 km yazmak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum sitede km ye göre filtrelelediğinizde görmüşsünüzdür, 70 bin km deki araca 70, 300 bin km deki araca 30 km yazıyorlar. Adamlar daha ilan aşamasında dürüstlükten yan çizmeye başlıyorlar. Örneğin 25 bin km de araç bakıyorsunuz, filtrelediğinizde bir sürü 250 bin km yi geçmiş leş olmuş araba ilanıda görünüyor, kötüsü, mobilden baktığınızda ilgili ilanı tıklamadanda bu durumu anlayamıyorsunuz her zaman, birde 400 bin km ye gelmiş aracına bir yerden çıkma motor takıp, bu aracınada 20 50 bin km yazanlar var ve bu ilanların açıklama kısmının en altına küçük harflerle bu durum yazılıyor.

• Bu ülkede 2.el araba alınmaz
  • En az km kısmına 1000 yazıyorum filtreden. Sorun çözülüyor.
  • heavy rahatsız onu yazanlar
  • Adam sahtekarlığa daha ilan vererek başlıyor, daha nelerle karşılaşabilirsiniz önden bilgisini veriyor.
  • Daha iyi ya işte...Adamlar kendini deşifre ediyor,görünce koşarak uzaklaşıyorsun ilandan...
  • bazi 250bin km de uzun yol yapmis cok bakimli araclarda var 120 bin kilometrede olupta heryeri degismis aractan daha iyi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Daha iyi ya işte...Adamlar kendini deşifre ediyor,görünce koşarak uzaklaşıyorsun ilandan...

Kesinlikle katılıyorum.

Ben ilanları incelerken açık arıyorum, nerede bir hıyarlık yapmış bu adam diye, buldum mu kapatıyorum, kilometreyi öyle yazdıysa zaten baştan falso veriyor, alıcı için en güzelini yapıyor, yormuyor.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Dogru hocam,fakat yabanci asilliysa belki
  • ben ilanı direkt şikayet ediyorum, sonra ne oluyor diye takip etmiyorum malum site müdahale de bulunuyordur diye umut edip..
    bunlar çok memlekette, bitmez..
  • İkinci el araç sahtekarlar yüzünden alınmıyor.
    0 araç vergiler yüzünden alınmıyor.
    Tornet mi sürsün bu millet.
  • İlanı kapatma sebebim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyLatte

bazi 250bin km de uzun yol yapmis cok bakimli araclarda var 120 bin kilometrede olupta heryeri degismis aractan daha iyi geliyor bana

yada 120bin diye alıp 300binden dusurulmus olabilme ihtimalı gibi :)

artık servis kayıtlarına bakmakta cozum değil, senede 50bin km yapar, servise girmeden önce 35bin km düşürüp girer, alan kişide yetkili servis bakımlı diye sevinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: BabyLatte

bazi 250bin km de uzun yol yapmis cok bakimli araclarda var 120 bin kilometrede olupta heryeri degismis aractan daha iyi geliyor bana

yada 120bin diye alıp 300binden dusurulmus olabilme ihtimalı gibi :)

artık servis kayıtlarına bakmakta cozum değil, senede 50bin km yapar, servise girmeden önce 35bin km düşürüp girer, alan kişide yetkili servis bakımlı diye sevinir.

Aynen cok seyler olabiliyo dikkat etmek lazım
  • 250 Bin Km deki araca, ilanda bulunsun diye 25 km yazmak sahtekarlıktır üçkağıtçılıktır başka birşey değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

En az km kısmına 1000 yazıyorum filtreden. Sorun çözülüyor.

çok zekice
  • Aracı ile ilgili yalan yanlış şeyler yazan adamdan uzak durmak lazım. Sorsanız da yok ilgi çeksin diye koyduk ehehe der gevrek gevrek gülerler.
  • Aynı yönetimi kullanıyorum. 1111 yazanlar oluyor bazen onun çözümünü de buldular, arada 1500 yazıyorum bu sorunu çözüyorum.
  • Cahillikten yazanlarda var. 30 yazıyor oraya o onun için 30 bin km. Dir. 250 yazarsa 250 bin km dir.

Basamakları bilmeyen cahillerde var orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Bu ülkede 2.el araba alınmaz

Bu fiyatlarla 0 km de alınamıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.