Şimdi Ara

250 TL Kompakt Makine Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın bir tanıdığım kendisine bir hevesle fotoğraf makinesi almak istiyor, fakat bütçesi kısıtlı.

Bu bütçede maksimum verim için hangi makineyi önerirsiniz ?

Bizim ilk etapta bu makine dikkatimizi çekti ..

http://www.samsung.com/tr/consumer/cameras-and-camcorders/cameras/point-and-shoot-cameras/EC-WB35FZBPWTR

Ne dersiniz ?

• Günceldir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el Canon G10-G11 , Nikon P7000-P7100 , Panasonic Lx3-Lx2 , Olympus Xz1
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

2.el Canon G10-G11 , Nikon P7000-P7100 , Panasonic Lx3-Lx2 , Olympus Xz1

Teşekkürler, bu modellerden bazıları satış sitelerinde çıkmıyor diğerleri de 400 Tl seviyesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

2.el Canon G10-G11 , Nikon P7000-P7100 , Panasonic Lx3-Lx2 , Olympus Xz1

Teşekkürler, bu modellerden bazıları satış sitelerinde çıkmıyor diğerleri de 400 Tl seviyesinde.

güncel olarak sıfır şekilde satılan makineler değil hocam , sahibinden . com üzerinden ulaşabilirsiniz . 300 lira civarına canon g10 nikon p7000 gördüğümü hatırlıyorum yakın zamanlarda . siz de bir göz atın isterseniz
  • Daha ucuza 2.el oncelik sirasina gore canon a720,a640,a650 yada canon sx110 hatta canon s3 alinabiliyorken linkteki makine dusunulmez bile.
    Hepsini kullandim. Ucuz kompakt makine arayana her zaman tavsiye ederim.

Telefonla idare etmek daha mantikli.

• @forumu

Öncelikler teşekkürler, Nikon P7000 sizin önerdiğiniz makinelerden daha üstün değil mi ? Sizin de görüşlerinizi almak isterim hocam @CavaLieR-G .. Bir de bir tanıdık o dostuma Olympus VG 110 önermiş ancak bu kalitede olmadığını düşünüyorum. Doğru mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photographer Boy -- 5 Eylül 2015; 13:21:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    P7000 kagit uzerinde benim onerdigim makinelerden daha iyi gorunuyor. Fiyati da sizin limitlerinizde ise guzel bir tercih gibi gorunuyor.
    Kullanmadigim icin bisey diyemem.

Ama ben kompakt makinelerde canon modellerini cok basarili buluyorum. Siz de ekonomik model onerisi isteyonce onlari yazdim.

• ben ilk mesajımdaki makinelerden birinin alınmasından yanayım . zaten detaylı şekilde örneklere de bol bol yer verdim özel mesajda . eğer daha ucuz olacaksa fujifilm f47fd veya f50fd alınmalı (100TL civarı) . Forumu nickli arkadaşın bahsettiği makineler de kötü değil tabi ki , hatta canon a650 de 1/1.7" sensöre sahip , p7000 ile aynı . ancak ikinci el piyasasında rastlamak biraz zor bu modellere . 1/2.5" sensörlü cihaz da tavsiye etmem daha büyük sensörlüsü varken .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.