Bir fotoğraf makinesi alacağım ama kararsızım sadece fiyat konusunda karar verdim 250 veya en fazla 300 tl ye kadar bir makine arıyorum.
Video kaydı benim için çok önemli o yüzden 30fps ve hd kayıt yapabilen bir makine olması daha iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum.
yaa 3 satırda bi 200 liraya makine konu ,250 liraya makine konu,300 liraya makine konu
cep telefonu al e250 vga video kaydediyo vgaHD deniyo çok güzeldir
quote:
Orijinalden alıntı: Khoala
bunu okuyunca aklıma bi zamanlar okdugum yorum geldi neyse
hocam bikaç konu altta 250 lira makine önerisi var orayı oku istersen hepsiburadan fuji j serisinden alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Khoala
Yanlis biliyosun hocam, HDvga onun adi
Kardeşler bana sadece fotoğraf özelliği değil benim için video çekimi önemli onn için açtım konuyu... Tavsiye edebileceğiniz bir makine var ise yardımlarınızı bekliyorum...
Ayrıca tlfn istemiyorum yinede önerin için sağol :(
Kardeşler bana sadece fotoğraf özelliği değil benim için video çekimi önemli onn için açtım konuyu... Tavsiye edebileceğiniz bir makine var ise yardımlarınızı bekliyorum...
dostum az para çok iş yok maalesef arkadasın önerdiği makinede gördüğün gibi 400 civarı
quote:
Orijinalden alıntı: atoxi
quote:
Orijinalden alıntı: TheEde
dostum az para çok iş yok maalesef arkadasın önerdiği makinede gördüğün gibi 400 civarı