Şimdi Ara

2500-3500 TL BELGESEL ÇEKİMİ İÇİN KAMERA ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3500 tl ye kadar bütçem var. Sinema televizyon öğrencisi olduğum için uzun süreli kullanacağım bir makine olacak ve başka makine alma şansım yok, fotoğraf çekeceğim ama esas belgesel ve kısa filmlerde kullanacağım.. Sonyden uzak durmaya çalışıyorum lens bulma ve lens fiyatlarından dolayı. Fotoğraf açısından da portre ve manzara çekmek istiyorum. Aklımda canon 200d var ama önerilere açığım. Forumda araştırma yaptım ama bulamadım.

• ucuz ve uygun lensli bir canon alabilirsen, ne alırsan al çekeceğin görüntüde eğer iyi bir ışığa sahipsen, yani ışıklı bir günde çekersen seni bir belgesel için fazlasıyla tatmin eder bir dslr
  • Direk 5d mark II al pro çekimler yap...başka hiç bir şey tatmin etmez...düne kadar diziler klipler çekiliyordu mark 2 ile...lens 24 70 alabiliyorsan herhangi bir versiyonu yine çıkarılabilecek en kaliteli işler çıkarılabilir...50 1.8 bile iş görür 300 400 falan full frame makine daha ne olsun...uyduruk kaydırık croplu giriş seviyelerine para vereceğine 5d mk2 derim...temizini bulmak şartıyla o da zor bir iş ama güvenilir bir iki yerle irtibata geçilebilir...sen 5d mark II video falan diye aratıp hatta söylediğim lenslerle beraber aratıp neler yapılabildiğine göz at...pro iş çıkaracaksan mk2...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 25 Ocak 2019; 23:28:6 >

• o fiyatlara alinacak en son marka canon dur, uzak durun. yukaridaki arkadasin 5 mark2 onerisini dikkate alin yada sony olympus nikon gibi markalara göz atin sıfır alacaksaniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olympus ne ollabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bermuda_18 kullanıcısına yanıt
    yukarda arkadaş linkiyle vermiş...
    https://www.youtube.com/watch?v=VpraY_LB1y4

En mantıklı tavsiye araştırınca...her ne kadar 5d ucuza bulunabilir manuel lensleri binbir çeşit ve ucuz olsa da güncel olup 4k çekebilen ve gayet iyi iş çıkaran om3 bence en uygunu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.