Bildirim
2500 tl bütçeyle en iyi kasa önerisi alalım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sistem tavsiyeleri bölümüne aç konunu. 2. el ddr3 sistem topla ekran kartını sıfır al 1-1500 liraya kadar. -
DDR3 sisteme hiç bulaşma bence. 3200G işlemci al ikinci el muhabbetine hiç bulaşma çünkü ikinci el fiyatlarıyla sıfır fiyatları aynı. Parçalar sağlam olsun APU sistemle bir süre idare et birçok oyunda günü kurtarır. Sonra RX 570 ile yola devam edebilirsin. -
hazır sistem aldım beyler uğraşmak istemedim eski_nesil in dediği gibi bir kasa
AMD Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz (Turbo 3.7GHz) vega⁸ Graphics AM4 İşlemci
Adata DDR4 8GB 2666Mhz Bellek
Adata SU630 240GB 520-450MB/s SSD (ASU630SS-240GQ-R)
ASRock A320M-HDVR4 Socket AM4, DDR4 3200MHz+(OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart - ASRA320M-HDVR4
2300 tl -
RX 570 in çok farkı oluyor mu ? -
Birkaç test sitesine baktım aradaki fark uçurum fakat Vega 8 düşük ayarlarda günü kurtarır. Bir test sitesinde Vega 8 RX 570'in karşılaştırma sonucunda RX 570'in %105 daha performanslı olduğunu söylüyor.
Edit: Yükseltmeye de müsait bir sistem toplamışsın. Paran olduğunda ekran kartı da alırsın uzun süre bu sistem seni üzmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 21 Nisan 2020; 20:59:2 > -
çok teşekkür ederim bilgi için çok sağol. Ram takviyeside gerekiyor gibi geldi bana 2 gb apu sistemden dolayı kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limansiz -- 22 Nisan 2020; 11:35:45 > -
Açıkçası RAM'e harcayacağın parayla ikinci el bir ekran kartı alsan daha iyi olur. Mesela RX 550 ikinci el fiyatları 400-500 lira arasında hemen hemen alacağın RAM ile aynı fiyat. Ama piyasayı daha iyi bilen arkadaşlar var bu kart alınırsa satılması kolay olur mu bilmem. Çünkü giriş seviyesi için söylenen bile GTX 1650 bile 1600 TL civarı oldu.quote:
Orijinalden alıntı: limansiz
çok teşekkür ederim bilgi için çok sağol. Ram takviyeside gerekiyor gibi geldi bana 2 gb apu sistemden dolayı kullanıyor. -
gtx çok pahalı gerçekten şimdilik idare edip sonra rx570 eklemek en mantıklısı o zaman eyvallah teşekkür ederim tekrar faydalı oldu bilgiler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X