Şimdi Ara

2500 TL canon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2500 tl'ye kadar canonun hangi serisini önerirsiniz? Şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kimse yardımcı olmuyor mu bu konuda 😟

• Fiyatı belirlemişsiniz, markayı belirlemişsiniz.

Bir alışveriş sitesine girip bakabilirsiniz.

Marka farketmez fotoğraf çekmek istiyorum ne önerirsiniz deseydiniz imzamdaki konuyu okumanızı tavsiye ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multimatom kullanıcısına yanıt
    Farkındaysanız model sordum mesela üstüne biraz daha ekleyip şunu su sebebten alabilirsiniz yada o paralara şu sebebten dolayı alamazsınız anlamında sormuştum. Sonuçta para verip uzun süre kullanacağım bişey olacağı için pişman olmak istemiyorum. Zeten forumlar yardımlaşma için değil mi? Genede yorumunuz için teşekkür ederim. Ama hiç aydınlatıcı olmadi. Iyi forumlar.

• Forumlar yardım etmej için değil.

Bilgi paylaşımı için.

Yani daha önce yazılanları okumak işin büyük bir kısmı.

İki cümle yazayım, insanlar da demek istediklerimi tahmin etsin ve yardım etmek için çırpınsınlar gibi beklentinizin olması sizin yanlış beklentiniz.

Hala ikinci el mi, sıfır mı alabileceğinizi öğrenemedik.

Zaten sorunuza cevap verilmemesi de bu yüzden.

Cevap verilebilecek bir soru soramamışsınız.
    Verilebilecek cevap şu olurdu.
    "Eos" Serisi öneriririm

Ben yine de cevap vermeye çalışayım.

Bu sitede özel durumlar hariç Canon makina önerildiğini görmedim. (Canon 100D, 200D belki)

Genelde Sony, Olympus filan öneriliyor.

Sony A6000, Olympus m10 m2, Canon 100D/200D

Size önerilebilecek makineler.

Daha önceki mesajlara bakarsınız orada ayrıntılı açıklamalar var okuyup öğrenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 22 Nisan 2018; 8:54:35 >

Şimdi oldu bana bunu de işte canon alınmaz de anlayayım teşekkür ederim cevabın için 😉

• cokonat_arda C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, anlaştık şimdi

Önerilere açıksanız hobi için büyük makine alınmaz da diyorum ben.

İmzamdaki linkte örnekli açıklamalar var.

Seçiminize etki etmese bie genel kültür olur.

Mutlaka okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 22 Nisan 2018; 8:59:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Okuyacağım teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz için

• Huawei p20 pro bence. Foto makinesi devri kapandı.

• Ona bakarsan elimde baya güzel çeken bir cihaz var zaten ama fotoğraf makinesi olayı farkli

• Hocam bende ilk başta canon ile başlamıştım ama tamamen hantal ve büyük cihazlar olduğu için pişman oldum. Şimdi aynasıza geçiyorum olympus pen f alacağım. Koca koca makineler, çantalar taşımak sorun değilse sen bilirsin ama hobi için bu kadar büyük taşıma bence.

Yine de illa istiyorsan canon 200d güle güle kullan şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Huawei p20 pro bence. Foto makinesi devri kapandı.
    Abartmayın bazı şeyleri, Telefonlar arasında iyi evet ama makina ile kıyas yapılamaz

Makina biraz zevk işi bu bütçe ile düşünülecek en ideal makinalar bana göre; Sony A6000, omd m10 mark 2 ve Canon 200D, İkinci el düşünülmüyorsa tabi.
  • Düşünülmüyor ama D200 fiyatını 2800 filân

Omd em10 mii tavsiye ediyorum hocam. Kompakt sayilabilecek boyutu ve beklediginizden fazlasi için bu makine!

İmaj kalitesi, 5 eksenli İS-Axis, odak dilimleme, 4k hizli cekim ile video olusturabilme, wifi... sadece 339 gram! Hafif makineyi daha çok yaninizda tasiyabilir ve onemli anlarda daha cok fotograf cekme imkani bulabilirsiniz.

Neden aynali dslr önermiyorum çünkü kilolarca ekipmani tasimayi bir süre sonra goze alamayacaksiniz, daha kompakt boyutlusu ve kalite olarak çok iddiali olani varken aynali alip bedeninize eziyet etmeyin.

Omd em10 mii' yi bir arastirin, inceleyin.

En iyi makine yaninizda her daim tasiyabildiginizdir, unutmayin!

Çok kişiye m43 sistemi onerdim ve bu tarz yazılardan defalarca yazdim, bir çok kişi tavsiyem ile m43 sistem makinesi aldi, kullaniyor.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 24 Nisan 2018; 18:7:27 >
  • amasseia kullanıcısına yanıt
    Araştırıcam hocam yardımınız için çok teşekkür ederim

amasseia hocama katılıyorum. Ben de aynasıza geçtim. Çok memnunum. Aynasız sistemleri araştırın derim. Yine de ben dslr alcam diyorsanız 700d-100d gibi giriş makinelerine o paraları vermektense ikinci elde nikon d7100 çoğu kulvarda daha iyi bir seçim olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.