Şimdi Ara

2500 TL ye kadar LCD/LED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç gündür okuyor ve sitelerden inceliyorum. Ancak iyice kafam karıştı başka bir işe yaramadı. En fazla 2.500 TL ayırabiliyorum. LCD veya Led 40"- 42" arası bir Tv ihtiyacım var.
    Maç izlemem PS, Xbox belki alırım. Tv nin bulunacağı yerde tam karşıdan ve yandan Işık alıyor. Bilgiler bunlar. Bilgilerini paylaşmak isteyen olursa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdereci -- 7 Nisan 2011; 1:08:06 >

• Pilipis aldım. Elektroword de indirim vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdereci

Pilipis aldım. Elektroword de indirim vardı.

sesli güldüm . hayırlı olsun modeli nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 8 Nisan 2011; 19:41:00 >
  • 42PFL7685H 2.199 TL.
    Seçmemdeki en temel sebep ekranındaki koruyucu. parmaklarınızla dokunduğunda ekran beyazlamıyor. Oğlum 5 yaşınıda. Ekrana dokunuyor sürekli.
    Görüntü eh işte aynı fiyatlı birçok üründen iyi gibiydi. Mat ekran olduğu için ışıkta parlama ve yansıma yapmıyor. Mkv ve avi okuyor ama altyazı okumuyor :) okumasada olur zaten araya bi media player alıcam. 100 Hz. Ama tepkime süresi 2 ms. Henüz HD bir receiver bağlamadım ama sd (Digiturk) yayında da gaayet iyi. external disk den birkaç HD film izledim onlarda iyi. 3D Tv almayı düşünmediğimden makul fiyata güzel bir tv aldım diye düşünüyorum.

Pilipis rahmetli ananem derdi. Senide güldürdüyse ne mutlu ona.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.