Bildirim
25000'e kadar otomatik HB
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up. -
Hocam fiesta diyeceğim, içi dar 4 kişi zor sığarsınız. En iyisi puntolara bakmak. Model düşük olsa daha fazla yardımcı olmak isterim ama en az 2008 model olunca malum sınırlanıyor. -
Bu paraya hocam eski kasa2007-20011model yani aveodan baska otomatik temz arac mumkun degil,hatta inkansiz!! neyazikki piyasa bole!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılı biraz daha düşürebilirseniz; auris iyi bi tercih olabilir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de hatcback 2009 ve üstü otomatik (ya da yokuş kalkış desteği olan geri kaydırma rampada olmamalı) 30000 kadar tavsiye istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: CyberBot
Yılı biraz daha düşürebilirseniz; auris iyi bi tercih olabilir bence
25bine nerede auris var merak ettim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X