Şimdi Ara

25000 tl ve 32000 tl arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumu uzun süredir takip etsem de kullanıcı olarak bu ilk mesajım ve konum, yaklaşık 2 aydır araba arıyorum ancak bulduklarım hep söylenenle alakasız oluyor, araba piyasasından da çok anlamıyorum, en son baktığım chevrolet cruze ' un 2 aracın birleştirilmesiyle oluştuğunu aracı inceleyen ustadan öğrenince ikinci ele temkinli yaklaşmaya başladım, bütçem maksimum 31- 32 arası lancer-mazda 3-cruze-focus-corolla ve benzeri otomatik araçlara bakıyorum, boyasız değişensiz olsun gibi derdim de yok nihayetinde 2. el, otomatik olsun masrafı olmasın isterse 5 parça değişeni olsun benim için çok önemli değil. Sahibindende bulabildiğim birkaç ilan şöyle ;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2009-mitsubishi-lancer-1.5-invite-otomatik-vites-deri-doseme-222045993/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2006-model-orjinall-mazda-6-fulllll-kacirilmayacak-firsat-218635973/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-temiz-mazda-3-plus-full-220585762/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-chevrolet-cruze-1.6-lt-plus-ilk-sahibinden-221551082/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2009-model-lpg-isli-cok-temiz-219714286/detay
    Bekleme yönünden sıkıntım yok , sizce bunlardan birini almalı mıyım yoksa beklemeye devam etmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mülkiyeli_ -- 19 Temmuz 2015; 18:54:11 >

• Katjyetle Megane 2 tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 cruzda fena durmuyor lt paket ise bir bakin ama 100000 uzeri ne olsa olsun girmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs007tr -- 19 Temmuz 2015; 21:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Katjyetle Megane 2 tavsiye ederim

Tavsiye için çok teşekkürler , megane 2 bakmayı boşlamıştım , şimdi tekrar bakmaya başladım.

quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

2012 cruzda fena durmuyor lt paket ise bir bakin ama 100000 uzeri ne olsa olsun girmeyin

tavsiye için teşekkürler,benim de aklımda o var aslında, lt plus olduğunu söylüyor satıcı , 36 binde olması da güzel , 29500 tl'ye sanırım daha iyisi de bulunmaz.
  • _mülkiyeli_ kullanıcısına yanıt
    Polo 2006 tam otomatik 98,000 km de satmayı düşünüyorum ,almayı düşünürmüsün?

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetKays

Polo 2006 tam otomatik 98,000 km de satmayı düşünüyorum ,almayı düşünürmüsün?

Ahmet bey merhaba, ilginiz için teşekkür ederim, ancak tonajı yüksek bireylerden oluşan 5 kişilik ailem için arıyorum aracı , bu sebeple biraz daha geniş araçlara bakıyorum.
  • ilanlardaki araçlar genel olarak ikinci eli iyi olmayan araçlar(mazda)
    toyota corolla tavsiye ederim bir araştırın isterseniz
    cruze'un yakıt tüketimi performansı pek iyi sayılmaz diye duymuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    800.000 tl araç önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toyotaların ikinci ellerine de baktım ancak bütçemi birazcık aşıyor, bütçem dahilinde olanlar da ya 10 yaşın üzerinde ya da pertten biraz hallice gerçi şöyle bir şey buldum:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2009-corolla-otomatik-vites-64.000kmde-30..500tl-hasar-kayitsiz-218107131/detay
    Aracı aldıktan sonra muhtemelen 5-6 seneden uzun süre binerim , o sebeple aslında ikinci el piyasasının hareketliliğinden ziyade aracın konforu ve özellikleri benim için daha ön planda. Cruze'u olan bir arkadaşım var 2011 lt sanırım, gerçekten hem sürüşü hem dizaynı hem kaportası bence çok kaliteli, esasen temizini bulsam yarın alacağım araç cruze olur
    Şimdi şöyle bir ilana baktım ;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-cruze-2010-triptonik-218037359/detay/ km'si de düşük, 28'e de bitecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mülkiyeli_ -- 20 Temmuz 2015; 13:11:51 >

• Cruze larin yakit tuketimi coktur hocam.bu arabalarin en buyuk dezavantaji budur...ama cok da guzel arabadir.....

• Şimdiye kadar balon kasa mazda 626 otomatik 2000 motorlu araç kullandım lpg'de 30-35 krş arası yakıyordu, o sebeple forumlarda lpg'de 25 kuruş civarı yaktığı söylenen cruze bana fazlasıyla yeterli Yakıt konusunda haklısınız , aynı sınıftaki araçlara kıyasla çok yakıyormuş, kuzenimde 2010 civic var 20 kuruşu geçmediğini söylüyor uzun yolda 16 kuruş civarı yakıyor falan dedi, bu araçlara kıyasla fazla yakıyor, ancak ben yılda 3-4 bin km araç kullanıyorum ,bir de Konya'da yaşıyorum burada eğim diye birşey de yok heryer dümdüz ova cruze bu sebeple bana yakıt yönünden sıkıntı yapmaz.
  • Dediginiz dogru hocam.bende bakiyorum arac ama aklima takilan bir soru daha var.cruze artik uretilmeyecek ve firma turkiyeden cekiliyor.boyle oluncada insanin aklina ikince el piyasasi ve yedek parca sorunu geliyor.siz ne diyosunuz bu konuya peki....

• Cruze'lara ilk bakmaya başladığımdan beri benimde aklımda, chevrolet türkiye sayfasına mail atarsanız bilgilendirmede bulunuyorlar, motor zaten opel ecotech olduğundan motorun bakım ve tamirinde sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum , ayrıca 2024'e kadar yedek parça ve servis desteği devam edecek deniyor sitesinde. 2. eli çok hareketsiz gördüğüm kadarıyla, aylardır aynı ilanlar yenilenip duruyor ,ben malum sitedeki çoğu ilana baktım eylülden beri ilanda olan araçlar var, ancak 27-29 bin civarında temiz araç konulduğu an gidiyor , yani ederinin az altına koyulduğunda satılıyor bu benim birkaç aylık izlenimim tabi.
  • İlk mesajınızdaki Lancer ilanı biraz sıkıntılı yanlış hatırlamıyorsam forumda konusuda açılmıştı. Km si sürekli değişen bir ilan dikkat edin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlogz

İlk mesajınızdaki Lancer ilanı biraz sıkıntılı yanlış hatırlamıyorsam forumda konusuda açılmıştı. Km si sürekli değişen bir ilan dikkat edin :))

:) direk eliyorum o zaman onu, benimki biraz şans işi olacak hep şehir dışındaki araçlara bakıyorum inşallah iyi br araç denk getirebilirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-firsati-kacirma-221588139/detay/ 27bine 2007 honda premium ,hasar kayıtlı falan ama aracın motorunda falan sıkıntı yokmuş satıcının dediğine göre, sizce alınır mı ?

• lpg li cruze düşünüyorsanız subap erime sorunu varmış. subapları çelik değilmiş. nette şansa denk geldim. aklınızda bulunsun istedim. çok hor ve devirli kullanıldığında geçerliymiş. araştırın isterseniz.
  • Şu an tam da forumda bu subap erimesi ile ilgili konuları okuyordum, şu arabalara bakmadan önce subaplardaki alaşım farkından bihaber idim :) baktığım bir ilan var 2012 36 binde lpg hiç takılmamış, belki lpg'siz binebilirim eğer o aracı alırsam.
  • _mülkiyeli_ kullanıcısına yanıt
    Bende bayadır dediğiniz fiyat aralıklarında otomatik vites araç bakıyorum fakat piyasa da fiyatlar malum bulamadık :)) 32 lira az bir para değil neden hasarlı, değişenli arabalara yöneldiniz onu anlamadım. Başka seceneklere yönelebilirsiniz ; astra h - corsa d - focus 2 - golf 5 vs vs
  • Araç fiyatları gerçekten uçuk, sıfırı 57 bin civarı olan civicin dream modelinin 2012 modeline 55 milyar isteyen var. Astranın temiz 2000 modeli bile 25 bin civarı geziyor , bu kadar parayı da verince biraz daha yüksek modelli, en azından 7-8 yaşın üstünde olmayan bi araba alayım diyorum,corsa ya da golf de küçük geliyor biraz geniş olmalı, enine geniş bir aileyiz de :) Yukarda da belirtmiştim aslında, çamurlukta tamponda falan değişen olmasını yada bel altında boya olmasını çok önemsemiyorum, 2. el piyasasını da önemsemiyorum, alınca senelerce bineceğim çünkü,10 seneye yakın primera kullandık, 5 senedir de mazda 626 var,bu da en az mazda kadar durur yürüyeni sıkıntısız olsun bana masraf çıkarmasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mülkiyeli_ -- 21 Temmuz 2015; 13:27:43 >
  • Hasar kaydı önemli değil ise ilan no 217142357

• 2007 linea 1.3 multijet 107 binde kaput değişik sol arka kapı ile camurluk ucunda iki karışlık lokal boya var ilk sahibinden 27000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.