Şimdi Ara

25000 tl ye araç tavsiyesi lütfen.Kafam çok karışık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Genelde eşimin kullanacağı,bebeğimiz olduğu için bagaj kapasitesi yeterli olan,otomatik,yakıt tüketimi düşük bir araç bakıyoruz ama kafam çok karışık.Düşük cc li ve benzinli veya lpg li düşünüyoruz.Lpg ile uyumu son derece önemli.Düşündüğümüz modeller şöyle :

2006-2007 palio speedgear (cvt şanzuman ve parça sorunsuzluğu için tercihim)

2005-2010 daihatsu sirion 1.3 sporty otm (japon sorunsuzluğu , yakıt tüketimi , tipi ve tam otomatik olması nedeniyle tercihim)

2004-2006 fiat punto 1.2 duologic (yakıt tüketimi ve parça sorunsuzluğu için tercihim)

2008-2010 renault clio 1.2 quickshift (aslında renault pek sevmem ama donanımının çok iyi olması nedeniyle tercihim )

Ben işin içinden çıkamıyorum :)

Bu araçları (benim için önem sırası) 1-yakıt tüketimi 2-sorun çıkarma olasılığı 3-sorun çıkarsa da maddi olarak can sıkmaması 4-güvenliği 5-donanım yeterliliği

olarak değerlendirimisiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmigs1905 -- 24 Ocak 2015; 22:56:19 >

• Hocam 25000 e bunlarin hicbirini almam..Opel corsa 2004-2006model,honda jazz2002-2004 model ,mitsubishi colt 2007-2009model ve 2003-2007model yaris 1.3bulabilirsinz hepsininde otomatigi saglamdir ve hergun parca degstirmiceksn hemen parcasi ucuz arabaya bakmayin,yani Üc asagi bes yukari parca fyatlari hrmen hemn aynidir,yag ve filtreler degscek surekli bence bu araclara bi bakin derim daha saglamve donanimlidirlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel hiç düşünmüyorum.honda jazz arkadaşımda var tamam çok sorunsuz bir araba o da ama mitsubishi ile birlikte parça fiyatları çok korkutuyor.Sonuçta eşim genelde kullanacak.Allah göstermesin bir aynasını kırdığı zaman dünya para istemesinler :)
  • Zaten 30000 tl altında düzgün jazz ve yaris almam zor

• O fiyatlara hem az yakan hem otm cok zor.eski tip otm ler lpg de olsa cok yakar.
    bizde de esim icin 2002 volvo v40 sw var.otomatik 1.8 motor 100 km de 15 litre gaz yakiyor ama guvenligi genisligi icin katlaniyoruz.ariza yapmiyor parcasi bulunuyor.16 bucuga alip 3000 liraya triger tum fren balatalar ve diskler otm sanziman yagi tum on arka duzen sifirlattim biniyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman hocam günde 100 km civarında yol yapılacak 15 lt ocagimizi söndürür

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmigs1905

Aman hocam günde 100 km civarında yol yapılacak 15 lt ocagimizi söndürür

Gunde 100 cok hocam naptin.ben is icin full dolandigim gunlerde yillik 35 yapardim.
    bizim ki 2.arac oldugu icin 2 bucuk yilda 15000 anca yapti cok takmiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin işi ile evimiz arası tam 50 km işte o yüzden yakıt çok önemli

• Belirttiğim araçları değerlendirirsek işimi daha kolaylaştıracak arkadaşlar zaten işin içinden çıkamıyorum hepten kafam karışmasın

• Kardes bende sirion var gerçi benimki 1.0 düz vites ama 1.3 otomatikleri tam otomatik LPG uyumlu ama pinti olduğunu sanmiyorum.

S. İçi 8 s.dişi 6 lpg tüketir. Donanım olarak modeline gore gayetdonanimli.

20 22 civari az kmli sirion bulursunuz. İç hacim olarak colt ve jazzds sonra en geniş araç onu söyleyebilirim.

• Chevrolet spark 2010 ve üstü yada aveo
    Tam şehir içi bayan arabası ve güvenlikli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.