2004 model dizel ford fiestamı satıp daha geniş bir araç almak istiyorum. yaklaşık bütcem 25000 tl civarında. dizel ve HB bir araç arıyorum. sizce ne alabilirim?
aklımda auris, corolla HB ve megane var. başka tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
zaman ayırıp cevap veren arkadaşlara şimdide teşekkürler.
astra 1.3 cdti bi bak istersen.
2006-2007 model focus bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ssmuho
astralarla ilgili çok bir bilgim yok. forumlardan araştırdığım kadar iyi gözüküyor.
focuslara gelince temiz focus bulmak baya zor gibi. genellikle şirket arabası olarak kullanılmış oluyorlar. çok fazla güvenemiyorum o yüzden.
toyotalar konusunda satarken sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum. megane ise satarken rahat satarım ama konfor olarak yeterli midir bilemiyorum.
kafama takılanlar bunlar. yorum yapan herkese teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: itcanbe
quote:
Orijinalden alıntı: ssmuho
astralarla ilgili çok bir bilgim yok. forumlardan araştırdığım kadar iyi gözüküyor.
focuslara gelince temiz focus bulmak baya zor gibi. genellikle şirket arabası olarak kullanılmış oluyorlar. çok fazla güvenemiyorum o yüzden.
toyotalar konusunda satarken sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum. megane ise satarken rahat satarım ama konfor olarak yeterli midir bilemiyorum.
kafama takılanlar bunlar. yorum yapan herkese teşekkürler.
genellikle beyaz ve trend donanım harici şirket arabası olmuyor.bende olsam focuslara bakardım
aklıma gelen ilk araba megane II yakıt,2.el,yedek parça,konfor,sessizlik ve görüntü açısından iyi bir araç
uzay kasa astra bak derim bende 3. nesil olan gayet tutulan bir araç