Şimdi Ara

256 Adsl sınırsızmı 512 adsl kotalımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 256 adsl var. Sınırsız ayda 43 milyon ödüyoruz. Hattı 2 kişi kullanıyor babam ve ben. Biz kotalı adsleri gördük ayda 512 mbda 43 milyonmuş. Biz internetin hızlanması için sizce 512 kotalımı alalım.
    yoksa 256 sınırsızmı,,

ayda 2 gb download yapmışız en fazla ....

ama ben bbu aralar paylaşım proglamlarına girmeyi düşünyorumm

• iyi karar ver.. eğer paylaşım programlarına girersen değiştirme.. ama ayda 5gb'ı geçmem diyorsan değiştir tabii ki de...
  • Bak arkadaşım olay şu 256 sınırsızla sınırlı arasında bir fark yoktur sadece ayda 3 gb download yaparsın ki sen 2 gb yaptığını söylüyorsun.512 sınırlı aldığında kotan 5 gb zaten sana yeterde artar bile.512 al rahat rahat kullan netini
    Bide kotalıda kotayı aştığın zaman 1 mb için 1ykr ödüosun zaten.Bide şu var bak aklında olsun mesela bu ay 20gb indirdin adsl 512 kotalının atıyorum fiyatı 100 milyon mu o en fazla 125 milyona çıkar analaşıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgenTR

Bak arkadaşım olay şu 256 sınırsızla sınırlı arasında bir fark yoktur sadece ayda 3 gb download yaparsın ki sen 2 gb yaptığını söylüyorsun.512 sınırlı aldığında kotan 5 gb zaten sana yeterde artar bile.512 al rahat rahat kullan netini
    Bide kotalıda kotayı aştığın zaman 1 mb için 1ykr ödüosun zaten.Bide şu var bak aklında olsun mesela bu ay 20gb indirdin adsl 512 kotalının atıyorum fiyatı 100 milyon mu o en fazla 125 milyona çıkar analaşıldı
    p2pye başlıyacam diyosan kalsın. zaten ayda 5 gblık film indirceksen başlama daha iyi. 256 olsun 30 40 gb indirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

p2pye başlıyacam diyosan kalsın. zaten ayda 5 gblık film indirceksen başlama daha iyi. 256 olsun 30 40 gb indirirsin.

Alıntıları Göster
    256 olsun sınırsız olsun bence

çünkü 20 kb ile bütün gün download yapsan günde 1.64 gb download yaparsın.Bu mümkün olmayan bir değer ama örnek olsun diye hesapladım

En azından günde bir film indirsen,ayda 700 x 30 = yaklaşık 20 gb downloadın olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

Alıntıları Göster
    512 limitli al. EN GÜZELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

256 olsun sınırsız olsun bence

çünkü 20 kb ile bütün gün download yapsan günde 1.64 gb download yaparsın.Bu mümkün olmayan bir değer ama örnek olsun diye hesapladım

En azından günde bir film indirsen,ayda 700 x 30 = yaklaşık 20 gb downloadın olur

Alıntıları Göster
    ama 20 ile indiremiyorum mesela ben... hiç daha 15 görmedim.... kablolar mı iyi değil, ttnet şifremi mi çaldılar, programlarda mı problem var anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydos

512 limitli al. EN GÜZELİ

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR KOTALI YI NİE BUYUTUOSUNUZ YAA ANALAYAMIYORUM BAŞ ŞİMDİ BENDE 256 SINIRLI VAR 29 YTL ÖDÜYORUM EGER 3 GB YERİNE 5 GB YAPTIM DİYELİM .2GB AÇIKTAN YAPTIM BU 2 GB İÇİN HESAPLIYORUM BAK
    1MB ::::::::: 1ykr :::::::::: 10.000

1 gb için ayrıyetten 10.000.000 odeme yapman gerekiyor ama fatura tutarının %25 i kaçsa o fatura edilir yani ben +10ytl değil 1 gb fazlada indirsen 8 gb fazlada indirsem toplam 36 ytl oderim anlaşıldııııııı

• quote:

Orijinalden alıntı: AgenTR

ARKADAŞLAR KOTALI YI NİE BUYUTUOSUNUZ YAA ANALAYAMIYORUM BAŞ ŞİMDİ BENDE 256 SINIRLI VAR 29 YTL ÖDÜYORUM EGER 3 GB YERİNE 5 GB YAPTIM DİYELİM .2GB AÇIKTAN YAPTIM BU 2 GB İÇİN HESAPLIYORUM BAK
    1MB ::::::::: 1ykr :::::::::: 10.000

1 gb için ayrıyetten 10.000.000 odeme yapman gerekiyor ama fatura tutarının %25 i kaçsa o fatura edilir yani ben +10ytl değil 1 gb fazlada indirsen 8 gb fazlada indirsem toplam 36 ytl oderim anlaşıldııııııı

Alıntıları Göster
    o işin aslı öyle değil.

Eğer kotayı aşarsan her gb için 10 YTL ödersin
    diyelim 8 gb indiridin a ayda fazlası 5 gb eder oda 50 YTL eder.

29+50=79 ama sen en fazla limit olan 49*1,25=61.25 YTL ödersin.

29*1,25 = değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: noluyobana
    ayda 43 milyon ödüyoruz.

43 ytl nasıl oluyor?256k sınırsız yada 512k kotalı aylık 49 ytl değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

quote:

ayda 43 milyon ödüyoruz.

p2p paylaşım için kesinlikle 256kb sınırsız.aksi halde 512kb alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

quote:

ayda 43 milyon ödüyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: plateau

quote:

ayda 43 milyon ödüyoruz.

evet 49,arkadaş yanlış yazmış heralde...
    + kesinlikle 256 sınırsız (hele 2 kişi kullanıyosanız)...

• quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

quote:

Orjinalden alıntı: plateau

quote:

ayda 43 milyon ödüyoruz.

evet 49,arkadaş yanlış yazmış heralde...
    + kesinlikle 256 sınırsız (hele 2 kişi kullanıyosanız)...

Alıntıları Göster
    ya arkdaslar bende de 256 sınırlı vardı.Simdi ne oldu peki hala 29 milyon mu?3gb sınırlı

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

ya arkdaslar bende de 256 sınırlı vardı.Simdi ne oldu peki hala 29 milyon mu?3gb sınırlı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

evet hala 29 milyon... fatura gelmiyo mu ki ¿?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

evet hala 29 milyon... fatura gelmiyo mu ki ¿?

Alıntıları Göster
    ya otomatijk ödeniyo bi ara fiyatı düştü ve 5g a cıkarıldı limit diolardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiSeM

ya otomatijk ödeniyo bi ara fiyatı düştü ve 5g a cıkarıldı limit diolardı

Alıntıları Göster
    hepsi yalan ya...
    bi ara da en geç mayıs ta tüm 256 lar 512 oluyo diyolardı temmuzun ortası oldu bişe olduğu yok
  • quote:

hepsi yalan ya...
    bi ara da en geç mayıs ta tüm 256 lar 512 oluyo diyolardı temmuzun ortası oldu bişe olduğu yok

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni çıkan kampanya 15'e kadar sürecekmiş...

yani 1 kasıma kadar 512 hayalini unutunuz!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

arkadaşlar yeni çıkan kampanya 15'e kadar sürecekmiş...

yani 1 kasıma kadar 512 hayalini unutunuz!!!!!!!!

Alıntıları Göster
    valla dostum insan hayatının bile sınırlanmasından memnun kalmazken sen neden internetini sınırlayasınki al 512 sınırsız babalar gibi rahat rahat kullan aklına bide kota belasını sarmassın kafan rahat olur nette
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLoCouST

valla dostum insan hayatının bile sınırlanmasından memnun kalmazken sen neden internetini sınırlayasınki al 512 sınırsız babalar gibi rahat rahat kullan aklına bide kota belasını sarmassın kafan rahat olur nette

Alıntıları Göster
    herkesin hayali 512 sınırsız ama kimse 99 milyon verecek güçte değil ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

herkesin hayali 512 sınırsız ama kimse 99 milyon verecek güçte değil ki...

Alıntıları Göster
    Kota insanın gözünü korkutuyor ama kolay kolay geçemezsin kotayı bence. 512 ye geçmen daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.