Şimdi Ara

256 Ekran kartım 512 ramim var ama oyun oynayamıyorum :(.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 512 ram 256 ekran kartım olmasına rağmen oyun oynayamıyorum. Eski oyunları bile misal Neverwinter nights bile oynanmıycak düzeyde kasıyor bunun nedeni ne olabilir :(.

• arkadasım tek ram we ekran kartı ıle sana yardım edemeyız.sıstemın bıldıgın butun ozellıklerını yazkı ona gore bıseler söyleyelım sana.simdı ne dersek yanlıs olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: passat1905

arkadasım tek ram we ekran kartı ıle sana yardım edemeyız.sıstemın bıldıgın butun ozellıklerını yazkı ona gore bıseler söyleyelım sana.simdı ne dersek yanlıs olur
    İntel pentium 4 3.00 ghz 512 ram 256 ekran kartı 80 gb de harddisk var. Sağol ilgin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Williamroy

İntel pentium 4 3.00 ghz 512 ram 256 ekran kartı 80 gb de harddisk var. Sağol ilgin için.

Alıntıları Göster
    DirectX yüklümü makinanda????
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk_x3

DirectX yüklümü makinanda????

Alıntıları Göster
    Yüklü kardeş sağol ilgin için. Benim gördüğüm kadarıyla her şey tam gibi ama anlamıyorum nerde sorun. Delirmek üzereyim yeni oyunları geçtim eski oyunda nasıl kasar bu makine anlayamadım sinirimden ağlıycam nerdeyse :(.
  • quote:

Yüklü kardeş sağol ilgin için. Benim gördüğüm kadarıyla her şey tam gibi ama anlamıyorum nerde sorun. Delirmek üzereyim yeni oyunları geçtim eski oyunda nasıl kasar bu makine anlayamadım sinirimden ağlıycam nerdeyse :(.

Alıntıları Göster
    dostum ekran kartın ne doğru kurulu mu
    bi bunlara bak bakalım
    kart sürücüsünü kurduktan sonra dx kurdun mu
    hangi oyunlarda denedin
    ne tip hata verdi
    bunları yazarsan daha kolay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: barabum

dostum ekran kartın ne doğru kurulu mu
    bi bunlara bak bakalım
    kart sürücüsünü kurduktan sonra dx kurdun mu
    hangi oyunlarda denedin
    ne tip hata verdi
    bunları yazarsan daha kolay olur

Alıntıları Göster
    Barabum kardeş Makinemde her şey doğru kurulu yani aygıt yöneticisinde hata almıyorum. Aldığım hatalar şöyle eski bir oyun olan neverwinter nights ki oyun hiç bir şey istemio 64 ekran kartı isteyen bir oyun oynanmıyacak derecede kasıyo. FM 2006 yı yüklerken hata verio picture dosyalarını yüklerken. Call Of Duty 2 yü yükledim ancak görüntü yok sadece karanlık oluyor ses var. dx yüklü ekran kartımda sanıyorum doğru yüklü , bu konuda bilgim de çok az ama aygıt yöneticisnde sorn gözükmüo :( ama delirmek üzereyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Williamroy -- 9 Ekim 2006; 21:06:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Barabum kardeş Makinemde her şey doğru kurulu yani aygıt yöneticisinde hata almıyorum. Aldığım hatalar şöyle eski bir oyun olan neverwinter nights ki oyun hiç bir şey istemio 64 ekran kartı isteyen bir oyun oynanmıyacak derecede kasıyo. FM 2006 yı yüklerken hata verio picture dosyalarını yüklerken. Call Of Duty 2 yü yükledim ancak görüntü yok sadece karanlık oluyor ses var. dx yüklü ekran kartımda sanıyorum doğru yüklü , bu konuda bilgim de çok az ama aygıt yöneticisnde sorn gözükmüo :( ama delirmek üzereyim...

Alıntıları Göster
    ekran kartın ne önce onu söyle
    aygıt yöneticisinden bak
    sonra kasanın içine bak modeli ne imiş doğrula

• quote:

ekran kartın ne önce onu söyle
    aygıt yöneticisinden bak
    sonra kasanın içine bak modeli ne imiş doğrula

Alıntıları Göster
    radeon 9200 pro family

radeon 9200 pro sec family

Ekran bağdaştırıcılarındaki yere bakıcam dimi kusura bakma cahil sorum için.
  • quote:

radeon 9200 pro family

radeon 9200 pro sec family

Ekran bağdaştırıcılarındaki yere bakıcam dimi kusura bakma cahil sorum için.

Alıntıları Göster
    kardeş ekran kartının orjinal kendi driverı varsa onu yükle...ve makinada takılı olan rami kontrol et.düzgün çalışıp çalışmadıgını ram test programıyla öğrenebilirsin..varsa direct x 9c kurmayıda ihmal etme pc'ye....

• quote:

Orijinalden alıntı: titanyum_06

kardeş ekran kartının orjinal kendi driverı varsa onu yükle...ve makinada takılı olan rami kontrol et.düzgün çalışıp çalışmadıgını ram test programıyla öğrenebilirsin..varsa direct x 9c kurmayıda ihmal etme pc'ye....

Alıntıları Göster
    Titanyum kardeş ram test programı aradım siteden ancak biri vrüslü çıktı diğer ikisini de başaramadım sanırım yapmayı. Ancak orda bir arkadaşın bellek read olunamadı yazısı dikkatimi çekti bende o hatayı alıyorum bu durumda sorunumun ramden olma olasılığı çok mu yüksek ve çalışan bir ram test programı biliyorsan söylermisin. Ve eğer ram sorunum varsa ramimi değiştirmeliyim ?.

Barabum ve titanyum kardeş ilginiz için çok sağolun...

• quote:

Titanyum kardeş ram test programı aradım siteden ancak biri vrüslü çıktı diğer ikisini de başaramadım sanırım yapmayı. Ancak orda bir arkadaşın bellek read olunamadı yazısı dikkatimi çekti bende o hatayı alıyorum bu durumda sorunumun ramden olma olasılığı çok mu yüksek ve çalışan bir ram test programı biliyorsan söylermisin. Ve eğer ram sorunum varsa ramimi değiştirmeliyim ?.

Barabum ve titanyum kardeş ilginiz için çok sağolun...

Alıntıları Göster
    Ekran kartının sürücülerini yeniden yükle.Daha sonra prg. sana restart etmek istediğini söyleyince onayla.Directx sürücülerini yükle..Anakartın driverlerini kontrol et.http://www.ati.com/products/radeon9200/radeon9200/compare.htmlBuradan istersen catalyst drivers indirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

Ekran kartının sürücülerini yeniden yükle.Daha sonra prg. sana restart etmek istediğini söyleyince onayla.Directx sürücülerini yükle..Anakartın driverlerini kontrol et.http://www.ati.com/products/radeon9200/radeon9200/compare.htmlBuradan istersen catalyst drivers indirebilirsin.

Alıntıları Göster
    birde w32 parite diye bi virüs var makinayı saçmalatıyo kaspersky buluyo ama temizleyemiyo. sen f-secure u kur bide onu dene

• quote:

birde w32 parite diye bi virüs var makinayı saçmalatıyo kaspersky buluyo ama temizleyemiyo. sen f-secure u kur bide onu dene

Alıntıları Göster
    herkes saçmalamış yaw ekran kartına bakın öyle 9200 pro ile giriş kartı ile oyun kasması normal.Williamroy ekran kartın zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

herkes saçmalamış yaw ekran kartına bakın öyle 9200 pro ile giriş kartı ile oyun kasması normal.Williamroy ekran kartın zayıf.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar saolun deniycem. Dephyr kardeş ekran kartım zayıf doğru diyorsun ama kasmaması gereken oyunlarda kasıyo misal eskiden oynarım NWNsi ki 64 mb ekran kartı istiyo artık ondada kasmamalı sanırım. yada fm2006 oynardım eskiden ama artık oynayamıyorum :(.

İlginiz için çok sağolun forumla tanışma vesilem bu sorun oldu ama ilk üye olmama rağmen ilgilendiğiniz için çok sağolun bu kadar ilgi beklemiyordum şahsen

• quote:

arkadaşlar saolun deniycem. Dephyr kardeş ekran kartım zayıf doğru diyorsun ama kasmaması gereken oyunlarda kasıyo misal eskiden oynarım NWNsi ki 64 mb ekran kartı istiyo artık ondada kasmamalı sanırım. yada fm2006 oynardım eskiden ama artık oynayamıyorum :(.

İlginiz için çok sağolun forumla tanışma vesilem bu sorun oldu ama ilk üye olmama rağmen ilgilendiğiniz için çok sağolun bu kadar ilgi beklemiyordum şahsen

Alıntıları Göster
    Virüslenmişsin tahminim avast kur tam tarama yaptır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Williamroy

williamroy eleştiri mahiyetinde söylemek istemedim ekran kartın zayıf olabilir ama daha önce oynadığın oyunlarda kasılma olmayıp sonradan kasılıyorsa bir sorun vardır .şayet son çıkan oyunlarda pek bir şey beklememek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orjinalden alıntı: Williamroy

williamroy eleştiri mahiyetinde söylemek istemedim ekran kartın zayıf olabilir ama daha önce oynadığın oyunlarda kasılma olmayıp sonradan kasılıyorsa bir sorun vardır .şayet son çıkan oyunlarda pek bir şey beklememek lazım.

Alıntıları Göster
    Kardeş bende öle algılamadım bende son oyunlarda şimdilik değiştirene kadar bişi beklemiyorum sadece eskiden oynadığım oyunları oynayabilmek istiyrum. Virüs taramasını deniycem tekrar sağolun.

• quote:

Kardeş bende öle algılamadım bende son oyunlarda şimdilik değiştirene kadar bişi beklemiyorum sadece eskiden oynadığım oyunları oynayabilmek istiyrum. Virüs taramasını deniycem tekrar sağolun.

Alıntıları Göster
    sen o aleti komple bi yeniden kur, suruculeri falan hepsini teker teker guncelle, ben p3 1,1 ghz 512 sdram 128 ekran kartli alette her oyunu oynuorm onda oynanmazsa ayip valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hemp_gru

Sorunumun driverlarda olduğunu anladım ancak şöyle bir sorunum var ben atinin sitesinden bi kaç direver indirdim yukledim ve sorun sanırım kısmen çözüldü peki tamamının yüklü olup olmadığını nasıl anlayabilirim.

Bu arada tüm arkadaşlar ilginiz için sağolun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.