Bildirim
256mb Atı Radeon 9550 Yardım
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fazla paran yoksa benim gibi ideal ama yüzde 95 paranı boşa harcama diyip kesinlikle almamanı önerecektir.(bunların çoğuda yeni anakart ve ekran kartı al diyip yeni sistem almanı tavsiye edecektir.)
ama şunu söyleyeyim daha önceden fx 5200 vardı ve 3d mark 2003 den 950 puan alıyordu şu anda ati 9550 ile iyi overclock ve soğutma kullanarak 3500 rahat ve stabil alıyorum. yaklaşık3.5 katı kadar fark oldu. zaten ikinci elden 45 ytl ye aldım ve oyunları çalıştırmayan bilgisayar bir anda çoştu kanımca:benim görüşüm.
saygılar... -
duz sekilde artık bir ise yaramaz ama oc ile bagzi oyunları oynayabilirsiniz. bende dune kadar bu kart verdı, ocli sekilde
RESİDENT EVIL 4
Sniper Elite
Company Of Heroes
Half-Life.2.Episode.One
gibi oyunları oynayabiliyordum
fx 5200e gore cok daha iyidir. hatta fx5500de gore oldukca iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 5 Eylül 2007; 17:40:05 > -
çok saolun beyler yorumunuz için.
ALLAH Razı olsun -
arkadasım ben de bu ekran kartının kullanıodum oyunlarımı kıtlıodu bazen yanı anlıcaın atının ekran kartı pek saglam bıseyd degıl sımdı asus 512 lık var bende canavar gıbı calıstırmadıgı oyun yok -
en azından 6600 tarzı bir şeyler al
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X