Bildirim
25TL-5litre -21 araç cam suyu ŞOK MARKET
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şu cam suları yerine su arıtmada membrandan sonra gelen suyu kullansam yeterince saf olur diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amaç saflık değilki, kışın donmaz, suda kireç varsa kireçlenmeyi engeller, paslanmayı önler, bazıları parfümlü deterjanlı, yani temiz tutar, buğu yapmayı engeller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Haziran 2024; 19:38:23 >
Arabanın camında geçmeyen iz bırakır
Kaporta da bırakır. Bu kadar kalitesiz kullanılmamalı diye düşünüyorum. Shell 4 mevsim kullanıyorum ben yeşil olandan 1/1 sulandırırım yaz kış oldukça memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hep a101/bim 'den alırım, bu tarz sorunla karşılaşmadım.
bölgemde stok yok, yoksa bundan da alırdım.
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum cam suyu bölümüne normal çeşme suyu kullansak nasıl bir sorunla karşılaşırız?
Sudaki kireç boruları ve özellikle suyun cama fışkırtıldığı yeri tıkar. İlla su koyulacaksa içmek için alınan şişe sulardan koymak daha mantıklı.
Magazaya git magazalarda var. Online gözükmüyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kombinin damlattığı yoğuşma suyu tam akü suyu gibi :) Onu kullan istersen.
Donmaması için ucuz alkol eklersin, biraz da PIRIL :) Ben yapıyorum bazen evde ama millet kendi alkolünü üretmeye başladığından beri ucuz alkol bulamıyorsun piyasada.
-
izmirde yaşıyorum hocam bırak donmayı kışın üşümüyorum keşke eskisi gibi üşüyebilsem
-
anladım hocam ince bi antifriz olayı halleder o zaman?
-
şişe sularda da kireç var, en uygun çözümü arıtma suyu.
Hiç su katmadan sadece cam suyu koysak sorun olur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben böyle yapıyorum bir sıkıntı olmuyor
Niye olsun,cam suyu zaten sulandırılmadan eklenir normalde.. lakin bizim milletin asıl öğrenemediği, her mavi görünen cam suyu alınmaz, neyse konu uzun ben kaçar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Haziran 2024; 7:37:57 >
çamaşır kurutma makinemin haznesinde biriken saf suyu kullanıyorum çok memnunum...
-
yoo, bazı cam suları konsantre halindedir, karıştırılmalı.
21 derecelik bu, hiç bir yerde bulamadım,30 derece olanı aldım 50 tl.
-
normalde soğuk suda çözünmüş olan kireç suyu kaynattıkça açığa çıkıp katılaşır, sağa sola yapışır.
dolayısıyla soğuk suyun bi yerleri tıkama olasılığı pek yok. silecek suyuna normal musluk suyu da koyabilirsiniz.
Bir arkadaş evde yapmayı anlatıyordu çok pahalıya geliyor bunlarda alkol yok mu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
amaç saflık değilki, kışın donmaz, suda kireç varsa kireçlenmeyi engeller, paslanmayı önler, bazıları parfümlü deterjanlı, yani temiz tutar, buğu yapmayı engeller.
|
Benzer içerikler
- şok star wars figür
- temu iade nasıl yapılır
- storytel kampanya
- bim kar kızağı
- trendyol live nedir
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X