Şimdi Ara

26 aile 3.5 milyar insanın gelirine sahip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Refahınızı toplum ile paylaşacaksınız.

• Yani dünya nufusunun %1'i pastanın büyük paylarını almış bize de kırıntıları düşmüş. Adaletini seveyim dünya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Mart 2020; 1:9:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Yani dünya nufusunun %1'i pastanın büyük paylarını almış bize de kırıntıları düşmüş. Adaletini seveyim dünya ...
    Ya dünya sosyal adalet devrimini gerçekleştirecek ya da doğa kanunları topluma hakim olmaya devam edecek
  • dünyayı üç yüzler meclisi yönetiyorhttps://www.facebook.com/milligorus69/videos/1539241319534393/
  • Arkadaşlar kendi emeği ile zengin olan insanlar var. Buluş yapan,girişimci,parayı yönetmeyi bilen ve teknoloji geliştiren insanlar var. Bütün parayı dünyadaki halka dagitalim,bu para bitebilir. Kendim zengin değilim ama liyakatla, alın teriyle kazanılmış her para toplumu geliştirir. Akıllı insanlar zengin olsun. Buluş yapanlar zengin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Arkadaşlar kendi emeği ile zengin olan insanlar var. Buluş yapan,girişimci,parayı yönetmeyi bilen ve teknoloji geliştiren insanlar var. Bütün parayı dünyadaki halka dagitalim,bu para bitebilir. Kendim zengin değilim ama liyakatla, alın teriyle kazanılmış her para toplumu geliştirir. Akıllı insanlar zengin olsun. Buluş yapanlar zengin olsun.
    Dostum sen olayı yanlış anlamışsın

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Dünyanın %1'i 70 milyon ediyor yani neredeyse Türkiye nüfusu. %0.000001'i ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yks den sonra görüşmek üzere
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Refahınızı toplum ile paylaşacaksınız"
    :D
  • quote:

Arkadaşlar kendi emeği ile zengin olan insanlar var. Buluş yapan,girişimci,parayı yönetmeyi bilen ve teknoloji geliştiren insanlar var. Bütün parayı dünyadaki halka dagitalim,bu para bitebilir. Kendim zengin değilim ama liyakatla, alın teriyle kazanılmış her para toplumu geliştirir. Akıllı insanlar zengin olsun. Buluş yapanlar zengin olsun.
    Bütün parayı dünyaya dağıtalım demiyoruz, ama birkaç ailede toplanan bu para ile refah seviyesi düşük insanlara hayatlarını insanca idame ettirecekleri bir hayat kurulabilir.

Alın teri yaptığı iş basit olsa da emekçide olur, senin bahsettiğin alın teri kapitalizmin alın teridir, yani senin bahsettiğin alın teri eşittir zekadır, eğer öyle olmasaydı emekçiler en zengin olanlar olurdu.Bir kişinin doğuştan getirdiği zekası kendisine prestijden başka maddi bir üstünlük getirmemeli, sosyal adalet meselesini herkesin aile geçindirdiğini düşünerek değerlendirmeliyiz.

• Bazı belli başlı aileler var, dünya ekonomisi ele geçirmiş, siyaseti ve düzeni yöneten. İsteler millet açlıktan kırılacak düzeye getirecek güçleri var. Tabiki böyle birşey hem anlamsız hemde kendilerine de zarar verir. Bizi sömürerekten dünyanın tepesinde yaşayıp gidiyorlar. Asıl mesele insanın ölümsüzlüğe çare bulması yada bilincini aktarabildiğinde ortaya çıkacak. Homo deus okuyanlar ne demek istediğimi daha iyi anlamıştır.
  • Hakkım varsa helal etmiyorum.
    Buda böyle biline. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 15 Mart 2020; 7:12:2 >
  • Zenginlerin bir kısmı gelirinin %50 den fazlasını bağışlar. Billgates'i hamburger kuyruğunda veya Mcdonals'da kankasıyla yemek yerken görebilirsiniz. Ayrıca Billgates çocuklarına sadece 1 milyon dolar bırakıyor.
    https://givingpledge.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 15 Mart 2020; 0:59:59 >
  • Suç fakirlerin. Bu kadar çoğalmasalardı işsizlik fazla olmazdı.
    Zenginler de çok çoğalsa malları bölünür onlar da fakirleşirdi.
    Matematik basit ve nettir.
    Kapitalizm kötü de 3 5 çocuk yapanların hiç mi suçu yok?

• quote:

İnsanlar isyan etmesin diye uydurulan hikayeler bunlar. İnsanlar "neden hep Yahudi ler zengin" diye düşünmüyır böylece, "ben de zengin olabilirdim" diye düşünüyor. Özellikle abd de insanların isyan etmeme sebebi Freud un yöntemleriyle herkese umut dağıtmak.
    Elon musk tan tut Google ın kurucusuna kadar hep Yahudi. Fetö gibi bir yapılanmaları var ve birbirleriyle iletişim halindeler. Sen genelde önde duran bir kişi görsen de arkasında insanlar var. Buz dağının görünen kısmı gibi.

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Youtube'da e-girişim diye bir kanal var. Büyümüş,exit yapmış ve milyon dolarlar kazanmış şirketler,girişimler var. Akıllı olan serbest piyasadan kazanır zaten. Kaldı ki her insanın milyoner olma hedefi yok. Ben milyoner değilim ama serbest piyasa sayesinde ortalama bir yaşam sürüyorum. Liberalizm tam olarak uygulansa,vergiler kalksa daha güzel bir yaşam sürerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.