Şimdi Ara

26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
7.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği hakkında bira bilgi edindim

1-lpg dolum Ağzı tamponda veya yakıt kapağında olacak
    2-lpg boruları çıplak ve egzos ile arasındaki mesafe 10 cm olacak 10 cm den yakın ise LPG boruları değil egzos borusu yalıtım yapılacak
    3-lpg takı ile sehpa arasında yalıtım malzemesi bulunacak
    4-lpg tankı bagajiniza dik bir şekilde yerlestirilmisse dik bir şekilde 3. Bir kayış eklenecek

Aracımın muayenesine 6 ay olmasına rağmen inşallah pazartesi günü bu uygulamaları yaptıracağım bakır boruların üzeri plastik spiral ile kaplı önce onları sokturecegim lpg bakır boru ile egzos mesafesini ölçtürüp ayarlattiracagim lpg dolum agzini tampona montaj ettireceğim. Zaten silindir tankimda yalıtım malzemesi vardı yanlızca 3. Bir kayısı dik bir şekilde tanka baglattiracagim detayları inşallah pazartesi resimli bir şekilde atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam resimleri bekliyoruz birde ne kadara yaptırdıysanız buraya yazın lütfen

• Crossclimatt kullanıcısına yanıt
    mutlaka atacağım her şeyi ile ayrıntılı anlatacağım dilim döndüğünce
  • Arkadaşlar bugün itibari ile aracımdaki lpg sistemini yeni yönetmeliğe uygun hale getirdim
  • 26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği

Tanka takılan 3'üncü kayış

• 26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği

Bakır boru ve kabloların koruyucu spiralden ayrılması 1

• 26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği

Bakır boru ve kabloların koruyucu spiralden ayrılması 2

mesafe ile ilgili herhangibir sıkıntım olmadı lpg bakır borusu ile egzos arası mesafe baya bir vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği

Lpg dolum ağzının mevzuata uygun hale getirilmesi. eski ve yeni hali....

Bu işlemler için toplamda 80 tl ücret ödedim. sanayiye giderken makine mühendisleri odasının yoluna park etmiş ve kaputu açık 10 dan fazla araç gördüm insanlar sıranın kendilerine gelmesini bekliyorlar. benim işlemlerim yapılırken birkaç lpg li araç geldi tank sehpası olmayanlar, tank sehpası olup izolasyonu olmayanlar.

neyse ki şimdiden mevzuata uygun bir şekilde işlemlerimi hallettim ekim ayında gireceğim muayeneye şimdiden hazırım umarım bir eksiklik çıkmaz çıkarsa sizi buradan bilgilendireceğim.

• hocam resimler için tşkkler bende simit tüp var simit işin 3 kayış istenir mi acaba ?kayış hariç 100 lira istedi kayışta olursa 40 daha istedi sizin yaptırdıgınız yer hesaplı imiş

• Crossclimatt kullanıcısına yanıt
    hocam size kayışa gerek yok tüpün altında izolasyon malzemeniz varsa yeterli. ne yapıyor sanki 100 tl istiyor insanları soyuyorlar resmen...
  • Ben geçen gün muayeneye girdim. Sadece bakır borular görünmediği için ağır kusur var dendi. LPG dolum ağzı altta, ona birşey demediler. Sanırsam yeni montajlarda isteniyor.
  • Faydalı bir konu olmuş

• konu pek ilgi görmedi ama ilerde değerlenecek :)
  • 26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği

• dolum yeri tampona almak dahamı iyi arkadan çarpan tampona zarar verır vede dolum ağzı kırılır şimdi en azından dolum ağzı dahaa aşağıda 20 yıldır lpg standart olmadı gittı hep değişim == milletın parası gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanix

26 Nisan'da uygulanacak LPG yönetmeliği

eskiden yapılmış araçalar için bir şey yok anladım kadarıyla. olması da çok saçma olurdu zaten. zamanında yaptırmasalardı o zaman. ben aracı aldığımda böyleydi araç 2 defa muayeneye girmiş. sıkıntı çıkarmamışlar.

• x571 X kullanıcısına yanıt
    ya inanın bende yoruldum bu mevzuatın zırt pırt değişmesinden. umarım bir sıkıntı çıkmaz aracınızda ben yeni yönetmeliğe göre aracımı resimdeki hale getirttim kafam rahat. benim içinde önemli olan bu, çok kafaya takan biriyim gecenin 3 ünde aniden uyanıp yarın tecilimi bozmaya gidecem yeter diyerek bozmuş ve askerlik yapmış adamım sıkıntıya pek gelemiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanderr

dolum yeri tampona almak dahamı iyi arkadan çarpan tampona zarar verır vede dolum ağzı kırılır şimdi en azından dolum ağzı dahaa aşağıda 20 yıldır lpg standart olmadı gittı hep değişim == milletın parası gidecek

En iyisi hiç bulaşmamak, bulaştıktan sonra da en kısa sürede kurtulmak. Kaçıncı düzenleme bu saymayı bıraktım. Her muayene sorun. Söktürmek te ayrı dert.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.