Fiyat neydi? Geçen yıl bu aylarda 300tl'den satılıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: memis0051
Fiyat neydi? Geçen yıl bu aylarda 300tl'den satılıyordu.
CeyKalDa
kullanıcısına yanıt
Fiyat yazsan yeterdi. Açılmıyor
Ürün özelliklerinde Maşa amortisörlü yazıyor Ama görselde düz ...
Şehir biskleti olsaydı iyiydi.
Düz asfalt yolda max 10 km gidecekseniz alın. Araziye çıkacaksanız, inişli çıkışlı yerlerde sürecekseniz bence uzak durun. Muhtemelen karşılacağınız sorunlar: - Lastik patlar yama veya iç lastik değişimi için sıkmalı somunu söküp takmakta zorlanırsınız. Yanınızda anahtar taşımanız gerekir. - Seleden rahatsız olur jel seleye yönelir ekstra para ödersiniz - Vites geçişleri bir süre sonra yalama olur rampalarda performans alamazsınız - İkide bir zincir atar yapmakla uğraşırsınız. - Kadro Hi-Ten. Ağır çelik kadro bisiklet sizi taşımaz siz bisikleti taşırsınız. vs. vs Bu ve buna benzer sorunları migrostan 3 yıl önce 200 liraya aldığım benzer bisikletle yaşadım bu yüzden tavsiye etmiyorum. Bisiklete yeniden başlamayı düşünüyorsanız eğer bu bisiklet sizi bisiklet sürmekten soğutur. Ben 2 ay zor katlandım. Üzerine biraz daha koyun ikinci el temiz bir bisiklet alın. Paranızı benim gibi ziyan etmeyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme