Şimdi Ara

27+ ADAM LAZIM ACİL çok önEMli bişe emanet edicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mutlaka cam açıcak yasını kanıtlıcak

oyunda cok onemli bi item emanet edıcem cok acillll

MSN BIRAKIN ARKADSLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi czgaddaR -- 5 Temmuz 2008; 12:16:12 >

• +27 olunca bir kişi güvenilir mi oluyor?:S Rof +3 emanet ediceksen mesela sadece bu yeterli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell_Blade -- 5 Temmuz 2008; 12:18:42 >
  • Kimseye güvenme 30 yaşında ne şer..sizler gördük
  • silah bana kalsın ben olgun ınsanlara guvenırım . sadece msn bıraksınlar yksa. elımdekındende olucam
  • hack mi yaptın elimdekinden de olcam diyorsun ya da başka bi charın yok mu hiç hangi srverda isen.
  • senin kanında var zaten hırsızlık o item gitse ne oLur yenisini çaLarsın.. OĞUZ !!
  • Tamam anlaşıldı bu konu birazdan gösterimden kaldırılıcak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell_Blade -- 5 Temmuz 2008; 12:31:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi kaç öneri lazım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KO forumunda 27+ yı bırak 17+ yı zor bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtillaHuN

KO forumunda 27+ yı bırak 17+ yı zor bulursun

+1

edit:Hacklemek istesem aslında çok kolay hacklerdim senide hem cam yok hemde niyetim yok getirir babamı koyarım camin önüne bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche -- 5 Temmuz 2008; 18:37:29 >
  • ouz gel bana ver yaşım 20 ama idare et artık hem bak tanıdık =)
    ama birinden aşırdıysan almam söliyim
  • BEnde +27 item bastı onu soyluyor sandım ilk başta..
  • +27 Mi ? Adam Dayısını Fln Oturtur 32 35 Yaşındaki Al Sana +27 Verirsin İtemi Çalar
  • zzz hackledinmi?
  • 22 yaşındayım ama senle iş yapıcamı sanmıyorum sonra iteme bişe olcak üstüme atabilirsiniz belli mi olur bu işler boş yere hırsız muamelesi görmeyelim
  • ben 50 yasında olup ko oynuyor olsam
    sen bana dgerli item emanet etcen :D
    ben geri vercem demek ?
    cook zor
  • ben bu konuda kötü bişiler seziyorum bu arkadaşın yazdığı mesajda ihçbir açıklama yok bu adama msn vermeyin çar hacklemeye çalışan bi velet gibi geliyor bana insan çok değerli bişeyi neden emanet etsin.. bi kere bende külçe altın olacak baktım yolda kelli felli bi adam usta şunu sana emanet ediyorum sen +27sin diyecen vrecen adam daha sonra sana geri mi verecek bu adam hile kokuyor msn verdim hacklendim demeyin sonra bi işler çeviriyo gibi

• Bizim Burda 52 Yaşında Bi Adam Var.
    İnternet Cafe Sahibi.
    Masalara Keylogger Yükledi Önceden.
    Tüm Ko , Sro vsvs. online oyun oynayan cocukları soydu.
    insanlardan çaldığı itemleri başka birine hediye ediyor.Sonra hediye verdiği kişiyide soyuyor.
    Şerefsiz Yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b1gRepublic

Bizim Burda 52 Yaşında Bi Adam Var.
    İnternet Cafe Sahibi.
    Masalara Keylogger Yükledi Önceden.
    Tüm Ko , Sro vsvs. online oyun oynayan cocukları soydu.
    insanlardan çaldığı itemleri başka birine hediye ediyor.Sonra hediye verdiği kişiyide soyuyor.
    Şerefsiz Yani.

yuh
  • server manesse emaneti kabul edebilirm camda açarım buluşuruzda sorun yok emanete ihanet yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.