Şimdi Ara

27 Yaşımdayım, Sizce YGS-LYS Sınavlarına Gireyim mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

27 Yaşımdayım, Sizce YGS-LYS Sınavlarına Gireyim mi?

(En Son Oy Tarihi: 4.6.2021)
Giriş
  • 27 yaşımdayım, 28'den gün alıyorum, sizce YGS-LYS sınavlarına gireyim mi? Şu an lise mezunuyum. Geçmiş üniversite hayatımın üçüncü yılında bırakmıştım okulu, bölümün iş piyasası yoktu çünkü. Bir meslek sahibi olmak için üniversite sınavlarına gireyim mi, diye düşünüyorum. Siz DH ahalisinin de tavsiyesini anket yoluyla göreyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 15 Ocak 2015; 12:08:12 >

• Şuan da ne işle meşgulsunuz ?
  • Şu an çalışmıyorum.. Geçici işlerde çalıştım zaman zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mises

Şu an çalışmıyorum.. Geçici işlerde çalıştım zaman zaman.

27 Yaş daha genç bir yaş emin olun daha hayatınız da dolu dolu yıllar var üniversiteye gidin ama boş bir bölüme gitmeyin okumanın yaşı yoktur.
  • Haklısın... Reeldeki çevreme sorunca çoğu hoş karşılamıyor. Benden ufakları bile çoktan üniversiteden mezun olup iş başındalar. 28'yi üniversite öğrenciliğine başlamak için yaşlı görüyorlar. Benden beklenen sürekliliği olan bir iş bulup para kazanmaya başlamam ve ailemi kurmam. Fakat ben istemiyorum. Asgari ücretle çalışıp da aile kuracağıma ömür boyu evlenmem daha iyidir yani. YGS-LYS için yaşımdan dolayı tereddüt yaşıyorum çevre baskısından dolayı. Ama başka iyi yol da bulamadım, başvurumu yapacağım iyi bir bölüm için
  • Bir mühendislikte 3. sınıf okuyorum ,hemde bir anadolu şehrinde.Sınıfımızda 55 yaşında bir amca var ,onun dışında 2 üniversite bitirmiş kişiler,birine başlayıp yarıda bırakmış kişiler,30lu yaşlarda başlayan kişiler dolu.Açıkçası benim okulum gibi bir okul için vakit kaybı ama hedefiniz yüksekse peşinden gidin.Güzel bir bölüm hedefleyin ,hedefi olanın kazanacağına sonuna kadar inanıyorum.Forumdada sizin yaşlarda üniversiteye başlayan arkadaşlar için ana konular ve benzer tecrübeleri yaşayan arkadaşlar mevcut.Onları bulup tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.Şu an 22 yaşındayım ,benimde aklımda var 2. üniversite bakalım Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben birinci sınıftayken sınıfımızda 30 yaşında amca vardi. altı üstü 27 yaşındasın ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 lirana yasik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim okuduğum üniversitede, hatta sınıfımda da orta yaş insan gördüm fakat onların iyi bir işi vardı genellikle. Okurken de aylık kazançları olan insanlardı. Benimkisi mecburiyet gibi birşey Ama yapabilecek daha iyi bir yolum yok, bugün sınav başvurusunu yapmaya gitcem

50 lira nedir yav, üniversitede okurken giden paranın yanında hiçbir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Bir mühendislikte 3. sınıf okuyorum ,hemde bir anadolu şehrinde.Sınıfımızda 55 yaşında bir amca var ,onun dışında 2 üniversite bitirmiş kişiler,birine başlayıp yarıda bırakmış kişiler,30lu yaşlarda başlayan kişiler dolu.Açıkçası benim okulum gibi bir okul için vakit kaybı ama hedefiniz yüksekse peşinden gidin.Güzel bir bölüm hedefleyin ,hedefi olanın kazanacağına sonuna kadar inanıyorum.Forumdada sizin yaşlarda üniversiteye başlayan arkadaşlar için ana konular ve benzer tecrübeleri yaşayan arkadaşlar mevcut.Onları bulup tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.Şu an 22 yaşındayım ,benimde aklımda var 2. üniversite bakalım Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

55 yaşında amcanın orada ne işi var neden gençlerin önünü açmıyor, hayır sen 60ında diplomanı alıp işe girsen ne olacak, orada deneyimli olman için 10 senen daha gidecek

@Mises, üniversiteyi kazanamayacaksın diyor kanka ince espri ama di mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 16 Ocak 2015; 13:44:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanka, YTÜ'ye bu sene kayyt yaptyrdym ve sana ?unu çok rahat söyleyebilirim, Synyfymda astsubay da vardy, 28 ya?ynda adam da 25 ya?ynda 2. üniversitesini okuyan da.. almy? oldu?un dersleri saydyrabilece?in bir bölümü tercih edecek ?ekilde hazyrlanmany tavsiye ederim.
    Azmine güveniyorsan yap, ankete de katylmadym. Çünkü asyl karary senin vermen gerekiyor.
  • Bana da ilginç gelmişti 55 yaşındaki adamın mühendislikte okuması. İİBF veya Fen-Edebiyat beklerdim ama mühendislik gibi ciddi fakültelere beklemezdim Amcamız zor hobileri tercih ediyormuş

Örnek verdiğin kişilerin sağlam aylık geliri vardır, adamlar okulu bitiremese bile sorun değil. Bölüm konusunda dersler sorun değil benim için, baştan başlasam da olur. Benim asıl önceliğim iş piyasasının olduğu bir bölüm Yoksa üniversiteyi bırakmış olmazdım. İşsiz kalmak için sınavlara hazırlanmak istemem bu yaşımda. Azmime güvenirim, tek sıkıntım yaş konusuydu...

• Ve bu arada, bugün YGS başvurumu ÖSYM bürosunda gerçekleştirdim Yaş olarak benden küçük olduğunu tahmin ettiğim memur yüzünden biraz utanç içindeydim, fakat benden önce başvuru yapan kızın 1983 doğumlu olduğunu duyunca bir rahatlama hissettim Tek olmadığımı bilmek rahatlattı galiba Tabii onun durumunda mecburiyet yok gibiydi, kocasıyla gelmişti, hobi gibi birşey onun için sanırım. Neyse, en azından sınava giren tek "yaşlı" ben olmayacağım

• Bende 20 yaşındayım üniversite 2.sınıftayım.Mezun olup çalışmaya başlayınca 2. bir üniversite düşünüyorum.Mühendislik okuyorum YTÜ'de.Okumanın yaşı yoktur diye düşünmekteyim.Diferansiyel denklemler dersini birlikte aldığımız bir abimiz var 42 yaşında.Af ile gelmiş endüstri mühendisliği okuyordu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.