Kocaeli hukuk mezunuyum. İstanbul’da en iyi okullardan birinde de tezsiz hukuk yüksek lisansı yaptım. 25 yaşımda mezun oldum, direkt işe girdim. Avukatlık hiç yapmadım. 3.5 ay önce performansım bahane edilerek kovuldum. Maaşım 25 bindi bir daha öyle yüksek maaşlı iş bulamam. Mezuna kalmıştım. 2014 mezunuyum. Sayısalcıydım. 2015 Ygs 10-15 bin arası, lys 25-30 bin arası idi. Fizik mat biraz daha iyi olsa tıp gelecekti ben de mühendisliğe küsüp hukuk yazmıştım. Üni 1.sınıfta baktım buradan mezun olursam bir şey olmaz, 2.sınıfken okula gitmeyip ygs lys çalıştım 2017 için. Her şey güzel gidiyordu şimdi düşününce hayatımın en güzel dönemlerinden biriymiş gibi geliyor ama ygs’ye 2 ay kala ağır bir depresyon yaşayınca çalışmalarım minimuma inmişti. Ygs düşük gelince bıraktım çalışmayı okula geri döndüm. Lys’ye yine de girmiştim. Sonuç: ![]() Ygs’den sonra bırakmasaydım odtü işletme olurdu en kötü ama 21 yaşımda başlayacaktım ama şimdiki durumdan daha iyi olurdu. Hayatım hatalardan ibaret. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 9 Ağustos 2023; 19:34:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
27 yaşındayım, üniversite için hazırlanmak?

-
-
Avukatlık why not
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
maraz kardeşin ne yaptı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tercih yaptı ikna edemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bölümü okumayı düşünüyorsun
Olursa tıp.
Hocam bence Tıp için hazırlanın ama başka bölüm düşünmeyin yaşınızda varmış baya. Koü Hukuk neden beğenmediniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 9 Ağustos 2023; 19:51:20 > -
Çoğu şirket beni insan yerine koyup sınava bile çağırmıyor, çağırmadı. Bu gerçeği yıllar önceden öngördüğüm için. Ama akıllılık edip son senelerde ingilizce çalışıp mezun olduktan hemen sonra iş bulabildim. Ondan da kovuldum işte.
Bende Koü deyim ama mühendislik fakültesi. Sizin devreden arkadaşlar çalışıyor mu?
-
Hiçbiriyle iletişimim yok. Bir tanesi Mersin’e memleketine döndü iş bulamamaktan yakınıyordu 2021’de sonra ne yaptı bilmiyorum.
Ulan bu herif konu disindan simdi buraya mi geldi. Karamba bir taneydi iki tane oldu ag. Sinav surecinde eskort hikayelerini anlatir artik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla hocam bence büyük bir dönemeçtesiniz şu yaştan itibaren tıp hazırlanmak okumak zor gelebilir. 28 yaşınızda fakülteye başlasanız. 34 mezuniyet derken yaş baya ilerliyor. TUS da var haliyle yaş 40 lara geliyor. İngilizceniz de varmış bence hukuk konusunda biraz da iş kovalarsanız daha iyi bir kariyer olur.
-
Pratisyenlik kötü mü
Çok çalışıyolar diye biliyorum. Tıp okuyanlara sormak lazım.
-
Hor görme garibi
Tutunamam.
lan 27 yaşına gelmişşin hala üniversite diyon a... . senin kurtulman için tek şansın var almanca çalışmaya başla paran varsa kursa git. avrupada ihtiyaç duyulan bi meslek bul öğren 3-4 yıl sonra. mavi kartla almanyaya git. hemen şimdi başla kapat forumu
-
Yerine göre değişiyor, yoğun bi acilde canın çıkar, ama aile hekimi eğitim programı ile aile hekimi olursa da yata yata bi dünya para kazanır.
Hocam koü mü sıkıntılı hukuk mu ?quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessKocaeli hukuk mezunuyum. İstanbul’da en iyi okullardan birinde de tezsiz hukuk yüksek lisansı yaptım. 25 yaşımda mezun oldum, direkt işe girdim. Avukatlık hiç yapmadım. 3.5 ay önce performansım bahane edilerek kovuldum. Maaşım 25 bindi bir daha öyle yüksek maaşlı iş bulamam.
Mezuna kalmıştım. 2014 mezunuyum. Sayısalcıydım. 2015 Ygs 10-15 bin arası, lys 25-30 bin arası idi. Fizik mat biraz daha iyi olsa tıp gelecekti ben de mühendisliğe küsüp hukuk yazmıştım.
Üni 1.sınıfta baktım buradan mezun olursam bir şey olmaz, 2.sınıfken okula gitmeyip ygs lys çalıştım 2017 için. Her şey güzel gidiyordu şimdi düşününce hayatımın en güzel dönemlerinden biriymiş gibi geliyor ama ygs’ye 2 ay kala ağır bir depresyon yaşayınca çalışmalarım minimuma inmişti. Ygs düşük gelince bıraktım çalışmayı okula geri döndüm. Lys’ye yine de girmiştim. Sonuç:
Ygs’den sonra bırakmasaydım odtü işletme olurdu en kötü ama 21 yaşımda başlayacaktım ama şimdiki durumdan daha iyi olurdu. Hayatım hatalardan ibaret.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hacettepe işletme kocaeli hukuktan iyidir
koç hukuk bilkent işletmeden iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Burada 19 yaşında çocukların söylediklerine kulak vermeyin, 40 yaşından sonra hayat bitiyormuş kafasıyla konuşuyo çoğu. Bizim sitede birisi 65 yaşında tıp bitirdi, şu anda doktorluk yapıyor... |
Ulan bu herif konu disindan simdi buraya mi geldi. Karamba bir taneydi iki tane oldu ag. Sinav surecinde eskort hikayelerini anlatir artik
|
Benzer içerikler
- özcan aykin ayt fizik pdf telegram
- üniversite okumak mantıklı mı
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- gata tıp msü ile mı alıyor
- endüstri mühendisliği okunur mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X