Şimdi Ara

270 TL Yudum Ayçiçek Yağı 10L Pet Şişe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok Al, Hesaplı Al - Migros

Petrol Ofisi Migros 250 TL üzeri 25 TL indirim kodu devam ediyor, kodu aldıktan sonra aşağıdaki işlemleri uygulayın

Petrol Ofisi mobil uygulamasını indirin, üye olup kodu alın, sonrasında kodu migros money mobil uygulamasında profil kısmında “şifre ile kampanya tanımla” kısmından tanımlayın, kod tanımladıktan sonra sepette otomatik 25 TL otomatik düşüyor

Nays ile %10 iade:

Market Alışverişlerinde %10 Hediye Para Kazan! | Nays (naysapp.com.tr)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şu ülkede zaten gıda ürünlerinde yapılan hileleri hırsızlıkları geçtim, denetimsizlikten ürünlerin üzerinde yazan içindekiler kısmına bile güvenememeyi geçtim, 2 yıldır sağlık bakanlığının yazdığı hileli ürünler listesinde kabak gibi görünen bu markayı insanlar hala nasıl alıyor, devlet bunlara nasıl izin veriyor?

Bir de siz bu hilebaz dolandırıcı marka hakkında nasıl konu açabiliyorsunuz bunlara çok şaşırıyorum.
  • tesekkurler ekledım profıle

• Şu ülkede zaten gıda ürünlerinde yapılan hileleri hırsızlıkları geçtim, denetimsizlikten ürünlerin üzerinde yazan içindekiler kısmına bile güvenememeyi geçtim, 2 yıldır sağlık bakanlığının yazdığı hileli ürünler listesinde kabak gibi görünen bu markayı insanlar hala nasıl alıyor, devlet bunlara nasıl izin veriyor?

Bir de siz bu hilebaz dolandırıcı marka hakkında nasıl konu açabiliyorsunuz bunlara çok şaşırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışverişten önce kampanyalar/ kampanya oluşturdan sıvı yağı seç ve 270₺ olarak tercih et. Bir sonraki alışverişte kullanmak üzere 11 money kazanırsın.

Nays sanal kart ile öde %10 iade gelsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TBG'de sıvı yağ olanlar için, bana 348'e 31TL geldi. İkisi zaten 349 TL oran tutuyor, sadece sepeti doldurmak lazım. Sepeti 350'ye tamamlayıp, nays ve Petrol ofisi indirimlerini oransal yansıtıp, tbg'yi de eklersek:

Tanesi 98 TL'ye geliyor, inanılmaz fiyat.

• Yudum u bedava verseler evime sokmam. Hileli ürünler listesinden çıktığı yok. Ayrıca Arabistanda zamanında Türkiye ye boykot çağrısı yapan markalardan biriydi. Hafıza tazeleyelim...

• 270 TL Yudum Ayçiçek Yağı 10L Pet Şişe
    270 TL Yudum Ayçiçek Yağı 10L Pet Şişemilli gazete
    Ayçiçek yağı ve zeytin yağında tağşiş! Listede Savola Gıda da var
    https://www.milligazete.com.tr/haber/9500978/aycicek-yagi-ve-zeytin-yaginda-tagsis-listede-yudum-da-var
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt

200 tl bile olsa bu markayı almam yag, bal v.s de hile yapan firmalar halen satıyor hemde inanılmaz miktarlarda satıyor. A101 de 10 tl üstüne bir bal satıyorlar aldı malmaz olaydım aromalı glikoz şurubu

• spdial S kullanıcısına yanıt
    Yudum Egemden Zeytinyağı listede ama ayçiçek yağını göremedim, fotoğraf yanıltıcı olmuş sanki

• Yudum zeytinyağı almıştım seneler önce tadi çok acıydı midemizi mahvetmisti şuan nasildir bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün satıştan kaldırıldı mı

• Fiziki mağazada geçerli mi bilen deneyen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mauro99 M kullanıcısına yanıt
    Sanala özel diyor ama gel al yapabilirsiniz mağazadan

• Muskopathor kullanıcısına yanıt
    Mağazada Chippin ile ödeme yapacaktım Chippin puanım vardı. Gel al yapsam bile online ödeme zorunlu yani fiziksel mağazada geçerli değilse işime yaramıyor maalesef.

• Petrol ofisi kodunu yükleyemedim geçersiz diyor sanalmarkette kullanılmıyor mu acaba petrol ofisi kodu ?

• siz burada tartışa durun yalamış yutmuşlar bile

270 TL Yudum Ayçiçek Yağı 10L Pet Şişe
  • H4RuNN H kullanıcısına yanıt

Kodu money uygulaması girmeniz gerek.

Money>Profil>Şifre ile kampanya tanımlama>Bu işlemi manuel yapın kopya yapmayın. İşlem tamamlandıktan sonra direk hesabınız da görünür.

• KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben sanalmarket üzerinden yapmaya çalışmışım şimdi yaptım oldu verdim siparişi

• Bitmiş

• 4 adet 540-32-54: 454 TL 4 adet
    Tanesi 113,5’a geldi teşekkürler
    (32 tbg, 54 Nays iade)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.