Şimdi Ara

2700 MAH ŞARJLI PİL ŞARJ SÜRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Nikon L110 fotoğraf makinam için Kawai 2700 MAH AA pil satın aldım. Bu pillerin şarj süresi ortalama kaç saattir. Lütfen gerçekten bilgisi olanlar yardımcı olsun.

• Şimdi ters bir cevap mi versem duzgunce mi uyarsam anlamadim. gercekten bilgili birisini istiyorsunuz siz elinizdekini biliyor musunuz? önce bunu sorayim...
    Arkadaşım elindeki şarj cihazı 2700 leri doldurmaya yeterli bir cihaz mı oncelikle bunu ogrenerek basla. 2700mAh almissin ama doldurulamadiktan sonra 100 saat tut sarjda anlami var mi?
    Öncelikle bunlari ogrenin eger cihaziniz 2700 leri doldurabilecek durumda degil ise 2700 leri doldurabilecek bir cihaz alin. onun uzerinde zaten yazar 2700 leri su saatte doldurur diye...
    ve verdigi output degerini sizin 2700 ile bolersiniz atiyorum 300 veriyordur mA olarak 2700/300 = 9 saatte dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 21 Aralık 2010; 19:51:05 >
  • gerçekten çok bilgilendirici oldunuz. teşekkür ediyorum. cihazımı kontrol edeceğim.
  • baktım. elimdeki şarj aleti philips. output değeri : 1.4 V ~ 170-200mA x2(AA) yazıyor.bu 2700 leri şarj etmem için yeterlimidir? yeterliyse kaç saat ortalama şarj etmem lazım?
  • Bunu siz bulacaksiniz. urunu alirken uzerine bakmadan mi aldiniz... en basiti philips in sitesine gider oradan bakarim madem iyi bir ureticinin oradan ogrenmesi daha kolay olur
  • şarj aleti zaten vardı eskiden kalma. ama pilleri gittim direk aldım. yani siz söyleyene kadar her şarj aletinin her pili şarj etmiyeceğini bilmiyorum. o yüzden acaba şarj edermi, bilginiz varmı demek istemiştim.
  • Arkadaşım şarj eder. Normalde o pillerin 270mA ile 14 saat şarj edilmesi gerekir. Fakat elinizdeki şarj aleti 200mA akım verebildiğinden bu süre 17-18 saat olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.