Şimdi Ara

27000 tl peugeot partner 5000 hasar kaydı çokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi tane peugeot partner 2010 premium araç buldum aracın ortalama fiyatı 27000 30000 arası değişiyor 2. el tramerden plaka no sorguladığımda aracın 5 tane hasar kaydı çıkıyor 2 tanesi görünmüyor 2 tanesi 500 tl civarı yalnız 1 tanesi 5800 tl ben galericiyle konuştum adam aracın önden darbe aldığını tampon sağ sol çamurluk kaput vs değiştiğini söyledi bunlar bu kadar edermi aracın 0'ı 50000 tl civarında şidi gidip yetkili servise tabiki bakımını yaptıracağım airbaglar patlamışmı motorda hasar varmı ayrıca o kazanın detaylı sorgulamasını yaptıracağım ama kafama takılan bu fiyatta bir araba için bu hasar oranı ile bu araç alınırmı değerli görüşlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim hayırlı forumlar

• 5000 lira yetkili servis icin cok buyuk degil. Bugun citroen c4 un tamponunu degistirmek istesen ön tampon + tek camurlugu 2 bin kusur lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk hızlı yanıt için bende öyle düündm aracın pert kaydı yada ağır hasar diye bir kaydı bulunmuyor adamın dediğide sadece darbeyi kaportadan almış bu nedenle bende alınabilir gözüyle bakıyorum ama değerli görüşeriniz benim için çok önemli şimdiden tşk
  • Birkac farklı ustaya ya da ustanız varsa ustanıza gostermeniz yeterli olacaktır. Zaten sase de , direkler de sorun yoksa önemli degil diye dusunuyorum. Ama diger hasar kayıtlarının ne oldugu da onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • on tampon ve far grubu 5000 tl
  • tşk arkadaşlar bende öyle düşümüştüm önemli olan şase yada direklerde sorun yoksa bencede öyle büyütelecek sorunu yoktur tabiki güvenilir bir kaç ustaya göstereceğim iyi akşamlar hayırlı forumlar
  • Şase ve direklerde sorun yoksa dediğiniz gibi yetkili servis için 5800 lira fazla değil.Hayırlı olsun şimdiden aracınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolun hocam yardımlarını esirgemeyen herkese tşk iyi akşamlar
  • Ekspertize sokarak 250 lira bir meblağyı gözden çıkartın gönül rahatlığı ile alın aracı + Km ye çok dikkat edin.!
  • öyle yapıcağım hocam expertize sokacağım aracı servisinde 269 tl gibi bir meblağ feda olsun yeterki rahat rahat binebileyim kilometresi orjinal araç 105000 de kmetresi orjinal 2 3 yaşında bir araca görede çok iyi sayılır çok saolun hocam
  • kardesim bence tampon camurlklar kaput değişmiş arac 2.5 yıllık km 100000 ve galeiden bence arastır bıraz ayrıca hasar kaydı 1 adet 5000 tl değil 5 adet onlar ufak tefek fakat 2 yıllık arac 5 kaza bence fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.