Bildirim
28-31 bin tl arası dizel tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dizel symbol der gecerim arkadas bu paraya daha da az yakan yok bagajli.
Ben de bakiyorum arac yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o paraya temiz dizel bulman zor, tüplü al, 2008öncesi lancer tavsiyemdir, tüpe uyumu mükemmel ve sedan -
Megane 2, temizi bulunamazsa da Symbol.
Logan -
Megane 2 1.5 dci, 2007 modeller sağlam araç, sorunsuz, az yakar iyi gider. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Da Firenze
Megane 2 1.5 dci, 2007 modeller sağlam araç, sorunsuz, az yakar iyi gider.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-orjinal-megan-ve-cok-temiz-aile-aracim-temiz-fulxful-496192001/detay
Bu araç nasıldır sizce ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.3 mjet lineadan mantıklı dizel pek göremiyorum.
benzin lpg olarakta eski kasa focus, lancer, almera, astra falan bakabilirsiniz. -
Hocam çalıştığım kurumun otoparkına lpg li araç almıyorlar o yüzden dizel düşünüyorum.
Linea emotion/emotion plus paket güzel bir şey bulursam kaçırmam bu fiyat aralığında.
İki çocuğum var senin gibi. İki hafta önce 2006 Model Clio 3 1,5 DCI Expression aldım. Eşimle ben araçtan memnun kaldık. Beklentilerin ne yönde bilmiyorum ancak ben tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: eglon
İki çocuğum var senin gibi. İki hafta önce 2006 Model Clio 3 1,5 DCI Expression aldım. Eşimle ben araçtan memnun kaldık. Beklentilerin ne yönde bilmiyorum ancak ben tavsiye ederim.
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Kaça aldınız ve kaç km ?
Beklentim motoru sorun çıkarmasın, baş ağrıtan cinsten kronik sorunları olmasın yeter.
Bütçeme göre megane 2, era, linea, symbol ve clio 3 var araştırdigim kadarıyla.
138000 km'de 28000 TL'ye aldım. Alırken ekspertiz ve tanıdığım iki ustaya gösterdim. Motor ve yürüyen temiz. Kapılarda boya çıktı ancak tavan ve kaput orjinal olduğu için eyvallah dedim. Haftasonu 4,80'den totalden mazot aldım ve Bursa Bandırma arası aşağı yukarı 0,23 kr yaktı.
quote:
138000 km'de 28000 TL'ye aldım. Alırken ekspertiz ve tanıdığım iki ustaya gösterdim. Motor ve yürüyen temiz. Kapılarda boya çıktı ancak tavan ve kaput orjinal olduğu için eyvallah dedim. Haftasonu 4,80'den totalden mazot aldım ve Bursa Bandırma arası aşağı yukarı 0,23 kr yaktı.
İyi fiyata almışsıniz. Zaten o yaslardaki araçta boya illaki olur eğer mumyalayip garajda saklanmadiysa.
Tavan ve kaput olayına ben de dikkat ediyorum. Adam 3 parça boya var yazmış ilana. Mesaj atıyorum kaput ve camurluklar boyalı diyor. Bunu ilana yazsana be adam.
Bana tanıdık vasıtasıyla denk geldi ancak alırken çok iyi baktırmak lazım. İnşallah sana da temiz bir araba denk gelir. Bİr de eğer clio 3 alacaksan expression paketten aşağısını önermem.
quote:
Bana tanıdık vasıtasıyla denk geldi ancak alırken çok iyi baktırmak lazım. İnşallah sana da temiz bir araba denk gelir. Bİr de eğer clio 3 alacaksan expression paketten aşağısını önermem.
Teşekkür ederim. İnşallah bulabilirim. Yukarıda linkini verdiğim megane 2 hoşuma gitti. Bir kaç adet era favorime ekledim bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: by_efendy34
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Da Firenze
Megane 2 1.5 dci, 2007 modeller sağlam araç, sorunsuz, az yakar iyi gider.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-orjinal-megan-ve-cok-temiz-aile-aracim-temiz-fulxful-496192001/detay
Bu araç nasıldır sizce ?
Bu aracın arka stoplar eski kasa hocam bunun yerine şunu önerebilirim ;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-dizel-145-bin-km-de-muayne-yeni-megan-496293252/detay
Megane 2 ler üzmez hocam, aldıktan sonra bakımlar hariç servis yoluna fazla gitmeyen araçlardan 1 tanesidir. Şimdiden hayırlı olsun.
-
nekadar hasar kayıdı vardı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 1 Kasım 2017; 13:45:59 > -
-
30 bine dizel linea neredeyse hayal oldu.
Bulunursa 2011 dizel sümbül expression paket güzel olur
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-model-dizel-tam-otomatik-146.000-kilometrede-497829167/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- toyota mı volkswagen mi
- f1 vites nedir
- 3 silindir motor
- yetkili serviste airbag değişimi
- nissan pulsar yorum
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X