< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 21 Ağustos 2019; 13:26:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 21 Ağustos 2019; 13:26:42 > |
4 tane takımla maç yapmışlar, Altınorduya 8 diğerlerine 10 gol atıp kupa almışlar onlar sayılacakmış, neymiş efendim Fenerliler istiyormuş. İstediğin mahkemeye başvur, rüyanızda bile gerçekleşmez bu olay. Anca yönetimleriniz kötü gidişatlarda malzeme olarak kullanır, ki işe yarıyor gördüğüm kadarıyla.
|
Alakası yok.
2005 yıllarında bile konuşuluyordu bu mevzu şampiyon olduğumuz yıllardan sonra da dile getiriliyordu. hak aramak rezillik olmuş, utanmaya yer arıyorsunuz vallahi. |
Nerde mahkeme ? 2005 yılında açılmış bi dava göster bana bu konuyla ilgili ben özür dileyecem. Galatasaray 3 şampiyonluk öne geçince 28 kez şampiyon olduğumuz hatırlandı.
|
Beşiktaş'ın durumu farklı 2 kere Avrupa'ya şampiyon istendi buna özel bir turnuva düzenlendi ve 2 kere Beşiktaş resmi kuralları olan turnuvada şampiyon oldu avruapaya gitti
|
Yeni aklımıza gelmedi 18 senedir bu dillendiriliyor. 2001 de bjk nin başvurusu sonrası 57-58 şampiyonlukları sayılıp bjk ye 2 yıldız verildiğinde, biz de 1923 den sonra tüm şampiyonluklar sayılsın demiştik, tff avrupa kupalarına katılınmadığı için kabul etmemişti. Sonra da biz her tarafı yıldızlarla kaplı formayla son 4-5 maça çıktık çok net hatırlıyorum. Yani gs nin geçmesiyle zerre alakası yok! Şimdi daha çok dillendirilmesinin sebebi Ali Koç un bunu kesinlikle saydıracaz diye olan açıklamaları. Aziz Yıldırım o kadar üstüne düşmemisti bu konunun. Şimdi kulüp haklı olarak hakkını arıyor. Bu sadece yıldız takma meselesi değil. En çok şampiyon olan takım pastadan en büyük payı alıyor. Neden hakkımızı gs ye yedirelim? Liverpool git bak 18 şampiyonluğum var der. Ama premier league düzenlenmesinden sonra 1 kere bile şampiyon olamadı ama adamların şampiyonlukları sayılıyor. İtalya da aynı vs vs.
|
fazla bile cevap vermişim ben sana. |
Fenerium'daki 28 şampiyonluk tshirtunu gördüğümde yerin dibine girdim valla. Sadece ben değil taraftarların yarısı benim düşündüğüm gibi düşünüyor muhtemelen. Çok küçük düşürücü bir hareket...
Ali Koç böyle saçma bi kampanya yürüteceğine aradaki makası kapatmaya baksın. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 20 Ağustos 2019; 4:20:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 20 Ağustos 2019; 5:26:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|