Şimdi Ara

28' veya 26' LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=1]Arkadaşalar bir konuda yardımlarınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var. Lüften yardımcı olurmusunuz?..

İlk önce yapmak istediklerimi belitiyim bende şuanda 19" phlips Lcd 190s6fs. 0.294 mm. 1280x1024/7 özelliklerinde monitör var. Bunu satıp
    28" veya 26" LCD TV alıcağım. Fakat benim lcd kaça gider tam olarak bilmiyorum. Ben 2006 yılında 463ytl 'ye almıştım. Çok temiz cihaz ekranı büyütmek için satıyorum. Benim mnitörün ikinci elde değeri ne kadardır?
    Bu konuda bana önerebiliceğiniz 28" veya 26" LCD TV'lerin bilgisinide sizden öğrenmek isitiyorum. 28" tende fazla büyük olmasını istemıyorum kendi odama alıcağım odam fazla büyük değil.

Ses sitemi olarak Vestel HT-728DT kullnıyorum 5+1 var. Beni idare ediyor. Bu konuda da bilginiz varsa bilmek isterim:)

ÖNERİLERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

• ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• Kimsenin bilgisi yokmu bu konud:D
  • Senin monitörün kaça gideceğini bilmem ama 26" odan çok büyük değilse ideal ölçüdür. Ben Toshiba 26W300P 26" LCD Tv sini kullanıyorum odamda ve gayet memnunum. Teknosa saış fiyatı peşin 899 ytl. Bilgine.
  • benım lcd kaçar gider ki piyasası kaç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.