var mı benim gibisi be. yazılım öğrenip işe girdim 2 yıl çalıştım 2022 de çıkarıldım bir daha frontend alanında iş bulamadım. 3 harfli markette asgari ücrete çalışıyorum. yükselme gibi bir şansım yok hiçbir kız bu halime bakmaz. ne olacak bilmiyorum en zoruma giden beraber büyüdüğüm kuzenlerle bir ortamdayken onların doktor avukatlık muhabbetini dinlemek. zoruma gidiyor |
28 yaşına gelip bir baltaya sap olamamak
-
-
Yanlış düşünüyorsun kendine hedef belirle sektörde(yazılım) kendini geliştir diğer alanlara kay umutsuzluğa kapılma
güzel günler hemen gelmiyor kariyer dediğin şey yokuş çıkmaktır mücadeleyi bırakma
-
kulübe hoşgeldin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu benim la
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaş 27 aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 31 Ekim 2024; 15:49:30 > -
Mühendislik bitirdim ama diplomamın değersizleşmesine tanık oldum sadece. Siz siz olun, üniversiteyi uzatmayın. Neyse ki atılma geldi de en geç 7-8 senede bitiyor üniversite. Bitiremeyen de zaten mühendislik yapmasın.
KPSS'ye gireceğim, rastgele bir düz memur olmaya bakacağım. Keşke daha önceden KPSS fikri aklıma gelseydi.
-
27 yaşım bende aynıyım 🥴 olabilir ama neden kiyasliyorsun bizim elimizede bu fırsatlar gecebildi
sen bağyan değil misin
edit: kelime değişikliği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 31 Ekim 2024; 18:51:39 >
kadın değil bağyan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzelttim hocam
Pes edip umutsuzluğa kapılmamaya çalış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 31 Ekim 2024; 21:4:38 > -
-
Herkes doktor avukat olcak diye bi kanun yok. Ben grafikerim. Oldurmese de yetiyor ama artik sıkılmaya başladım Yilbasinda cikartilma durumum olursa ustalik ogrenmeye gidicem. Ne bilim montaj ustası olur, mobilyaci olur. Deli para dönüyor onlarda. İktisat lisans mezunuyum bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam keşke 3 harflilere gitmeden önce bir birikiminiz varsa kendinizi yazılım konusunda kurslar vs. alarak geliştirip bir yandan da onlarla alakalı giriş seviye iş ilanlarını kovalasaydınız. Bekara karı boşamak kolay tabii ne durumda olduğunuzu bilemeyiz, naçizane tavsiyeler sadece
-
Geçmiş olsun kardeşim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X