Şimdi Ara

28000 TL Onarım Bedeli Çıkan Aracın Değer Kaybı 4000 TL Çıkar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Trafik sigortası değer kaybı hesaplama işlemlerinden pek anlamıyorum maalesef. Karşı tarafın yüzde 100 kusurlu olduğu bir kazaya karıştım Temmuz ayının başında. Karşı tarafın sigortası ilk önce hasar onarım bedeli olan 28000 TL'yi gönderdi hesabıma. Ben de, onarımı gerçekleştiren servise gönderdim. Daha sonra değer kaybı sonuçlandı diye mesaj attılar ve 4000 TL gönderdiler.

1 sene önce farklı bir sigorta şirketi, yine yüzde 100 haklı olduğum bir kazada tamirat bedeli olarak 4500 TL çıkan kazaya değer kaybı, 6000 TL göndermişlerdi.

Onarım bedelinin 1/7'si kadar değer kaybı çıkması normal mi? Şu kazaya 4000 TL değer kaybı normal mi? Sigorta şirketi, Neova Sigorta. ŞikayetVar'a yazdım, bakanlığın yönetmeliğine göre bedel uygun dediler. Avukata versem, bir sonuç elde edebilir miyim acaba?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 28 Ağustos 2024; 21:17:57 >

• En iyisi avukata sormak çok iyi sonuç alınabilir.
  • Araca he işlem yapıldı? Okuduğum kadarıyla plastik parçada ve daha önce hasar görmüş parçada değer kaybı olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.