Şimdi Ara

29-30 yasında dişten mezun olmak cok mu geç olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok arada kalıyorum üni bırakıp denemiştim.. yaz okulu falan 23-23.5 yasında bitiririm bölümümü.. tekrar denemek isterdim ama yapamıyorum tek basıma kafamın icindekilerle zor oluyor büyük bi irade lazım galiba o bende yok ama içimde bi ukte kalır.. bu sene girsem yapabileceğimi düşünmüyorum 23yasında bitirebileceğim bölümü 25te bitiririm bu sene de kazanamazsam bu benim icim çöküş olur o yüzden okulu bitirmeye sevmeye calısıcam.. mezun olduktan sonra rahat kafayla farklı bir sistemde kazansam cok mu geç olur.. 3-4 gündür napacağımı düşünüyorum moralim cok bozuk gerçekten

• Yoo ne geçi
  • Hiç bişey için geç değil. Ne zaman öleceğimiz belli değil. 50 yaşında üniversite okuyan adam da var. Dhdeki trollere takılma. Onlara göre 18-19 da kazaniliyo 22-23 de mezun olunmalı
  • İçin rahat olsun hocam asla geç değil sana ileride ne iş yaptığını soracaklar kaç yaşında olduğun kimsenin umrunda olmayacak
  • özel sektör de yaşın sorun olabilir
  • hocam siz napacaksınız sizin de durumlar kötü gelmişti sanki
  • Tıp desen gec degil derdim ama dis icin gec bence.
  • niye hocam.. yakın arkadasım dişte okuyor o ilerlerse iş garantim olur diye düşünüyorum
  • shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 3.girişim 40 45k gelse marmara ceng teknoloji ya da imü ceng yazıp gidecektim arkasına marmara ee endüstri olarak tabi en yüksekten en aşağı. Bu sıralamada ist içi mühendislik yok gibi 78kda veterinerlikte 68k o gelir mi emin değilim. Uludağ deu da düşündüm onları da yazabilirim ama kalsam mı bilemiyorum 1 sene daha bir şeyler yapacak o isteği bulamıyorum:/ olmazsa ders kaydı yapıp bırakırım gibi ben de yaşı dert etmedim. İnşallah hayırlısı hocam hepimiz için istediğimiz bölümde okuyor oluruz inşallah. Açıkcası zor bi seneydi hala tek bi test alıp çözesim yok kalem bile almadım uzun süredir :D o derece bıkkınlık geldi 1.mezunluk iyiydi aslında bu sene de iyi gidiyordu ama virüsten sonra baya bi boşladım gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-538EA9F72 -- 30 Temmuz 2020; 22:25:8 >
  • shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Hocam yakin arkadasa umut baglamak saglikli durum degil , kavga edebilirsiniz isler degisebilir vs
  • 27 yaşındayım(tabi hissettiğim 23 :D) bu sene tıpa başlayacağım
  • vay be hocam neden böyle bi karar aldnız ve o yaşta nasıl calısma azmini buldunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.