Şimdi Ara

29.500 km'de 96 model Broadway Mavi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 96 model hiç kazasız, iç-dış full orjinal 96 model broadway.. 29.500km'de...Ege mavisi.. Benzinli...Merkezi kilit...ön camlar elektrikli.. 4 lastik de yeni bridgestone..
    ----

Not: Başlıkta km kesinlikle doğrudur. Aracın km'siyle oynanmamıştır. Çok az kullandık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onruyr -- 6 Ocak 2008; 17:21:29 >

• 11.000 mi o yok daha neler.:)
  • Ben baya bi afalladım. Bir süre donuk gözlerle pc ekranına bakakaldım. 11000 vay be. 2 tane temiz 93 broadway eder bu para. Ama mal sahibinin, özgürdür. Tabi biz de fikirlerimizi söylemekte özgürüz. Hayırlı işler!!!!!
  • O araç pas tutmuştur artık rengi de ofsayt 5 kağıt vereyim...

Bence km ile oynayın siz yoksa görünüşe bakılırsa elinizde kalacak..
  • bence bu fiyata kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erescan -- 6 Ocak 2008; 2:43:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onruyr

96 model hiç kazasız, iç-dış full orjinal 96 model broadway.. 29.500km'de...Ege mavisi.. Benzinli...Merkezi kilit...ön camlar elektrikli.. 4 lastik de yeni bridgestone..

Fiyat:11.000 YTL

İrtibat:uyguronur@gmail.com (Aracın resimlerini gönderebilirim)

Not: Başlıkta km kesinlikle doğrudur. Aracın km'siyle oynanmamıştır. Çok az kullandık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayrak2268 -- 19 Ocak 2008; 16:39:27 >
  • araç fiyatı yazılı diil ama 11.000 mi dedi satıcı
    ciddi değildir yaa şaka yapıyodur eğer o fiyatı istediyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş satıyor 96 model tertemiz broadway. 8500'e verecek, isteyen olursa. Rengi beyaz ve çelik jantta var. Tüplü bu arada.
  • arkadaslar ben bu hafta bir 99 polo gördum arakdas aldı 12.5 a....alet istanbuldan bir prof.kadına aitmiş.7.000 km idi.içi hala sıfır kokir...
  • İlan baltalamanız çok yersiz.
  • 1996 model ve henüz 30.000 e gelmemiş bir araç için, sahibinin belirlediği fiyatın alay konusu edilmesi, görmeden, incelemeden araçla ilgili yakıştırmalar yapılması hiç hoş değil. Ben bir Broadway tutkunu olsam, satıcının iddiaları da doğruysa ciddi ciddi düşünürdüm bu aracı. Satana da alana da ayıp ediyoruz gibi.
  • 27500 km deki ilk el arabasını 5000 tl yemi verecek adam.
  • arkadaslar bende,de 96 brodvay vardı .74.000 km de 9.600 ytl verdım brodvay tutulan,az yakan ve hastası çok olan bır araç deişen yoktu boya yoktu saat gıbı bır arabaydı iste kardesım sen mal senın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.