Şimdi Ara

299 TL BEATS ML9A2ZE/A EP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 299 TL BEATS ML9A2ZE/A EP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Beyaz

• Bu da siyahı:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulakiçi iyi bir kulaklık öneriniz var mıdır beyler?
  • Uzun süreli kullanmadım ancak kısa süreli deneyimimde Urbanears Plattan Adv Wireless daha iyi geldi bana, dolayısıyla alternatif olarak Urbanears Plattan II düşünülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    beats baya rahattı denediğimde dediğiniz model de rahat mı acaba?
  • 284 tl sepette

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motörbreath kullanıcısına yanıt
    Plattan ilk taktığımda rahat ancak 2 saat üzeri kullanımda bir 5 dk kadar çıkarmam gerekebiliyor. Beatsi sadece 10 dakika kadar ev ortamında kullandım onda da oldukça rahattı hakkını yemiş olmayayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 284 diyor ek indirim varmış sepette
  • kulaklıktan anlamam modelleri de farklı zaten ama cahilce bir soru olacak. iphone kulaklığı ile bunun arasında ses kalitesi olarak fark var mıdır sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1CE40354

kulaklıktan anlamam modelleri de farklı zaten ama cahilce bir soru olacak. iphone kulaklığı ile bunun arasında ses kalitesi olarak fark var mıdır sizce?
    evet , baya fark var. özellikle iphone ile daha iyi çalışıyorlar 2'side apple ekosistem olduğu için. bende zamanında kız arkadaşıma aldım ama arada kullanıyorum. gayet memnunum. rahat güzel ve çok şık. özellikle siyah ve beyaz modelleri.
  • Alkharin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam yorum için. kulaklığın kumandası çalışıyor yani iphoneda?

• Bende bir senedir var.Kafam küçük olmasına rağmen çok sıkıyor ürün sanki çocuklar için tasarlanmış gibi.1 saati aşan kullanımda çok acıtıyor kıpkırmızı oluyor kulaklar.Ses kalitesi fiyatına göre iyi

• Gençler Beats’e giriş yapsın diye tasarlanmış bir kulaklık. Bizzat teşhirden denedim hayal kırıklığı yaşadım. Mağazadaki eleman da bunu doğruladı. Tizler kötü, boğuk bir sesi var. Bunun yerine yine bass verip tizleri iyi olan Sony modelleri tercih edilebilir.

• semih01sem S kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz sonylerin kumandası iphoneda çalışıyor mu hocam bilginiz var mı?

• Bu kulaklık bende var. Muazzam bence. Kablosuz takıntısı olmayanlar bu fiyata daha iyisi yok bence. Çok araştırmıştım ve gerçekten değdi.

Sıkıntıları var elbette. Kafayı sıkıyor uzun saatler kullanması çok zor.

Ayrıca bu kulaklık seviyesinde sony öneren arkadaş merak ediyorum hangisiyle kıyasladın ve bu sonuca vardın?

Göreceğiniz üzere bu kulaklığın bir dengi yok bu fiyatta. Mid puanı 9 olan kulaklığa kötü diyorsanız bir şey diyemeyiz elbette.

• sahibindende sıfır gibi olanını get ile ücretsiz kargo ile 199 a koydum çok az kişi ilgilendi. gayet güzel kulaklıktır aslında. kablolu olması dışında bir eksisi yok
  • Bu üründe mikrofon var mı? Kayıt kalitesini deneyen oldu mu?

• Hocam sadece bir uyarı yapayım kulaklık tam bir kulak işkencesi yarım saat bir saatten fazla takılmıyor çok pis sıkıyor önceden alıp iade etmiştim.
    Konuyu baltalama amacım yoktur.

• Mdr zx660ap var. Ses kısıp açma yok. Tek tuşla Durdur başlat, arama cevapla, sonraki parça işlevleri çalışıyor iPhone’da

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1CE40354

teşekkürler hocam yorum için. kulaklığın kumandası çalışıyor yani iphoneda?
    çalışıyor hocam , diğer yorumları hiç takma , al geç. ses kalitesi , seviyesi herşeyi gayet yeterli. zaten eq biliyorsan ince ayar çekersin. çalışıyor tuşlar. rahat ol al geç pişman olmazsın. pc'de de güçlü ses veriyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.