Şimdi Ara

2d-3d geçişi olan bir led tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3d tv arayışındayım ama bende ve nişanlımda 3d görüntüsü baş dönmesi yapıyor.2d izlemek için kumandadan geçiş yaptığımızda ekran kalitesi kesinlikle bozulmayan ve bu geçişe uygun kaliteli bir 42''led full hd tv tavsiye eder misiniz?gözlükleri pilsiz olursa çok sevinirim.

• fikri olan yok mu?
  • Bir sürü tv var 2d to 3d converter olan.Tavsiye edebileceğim bu aralıkta LG 42LM660S ve samsung 40ES7000.İkiside işini görür.
  • hocam 3d özellikli bir tvde 2 boyutlu yayınları izleyeceğim.ekran kalitesi 2 boyutlu tvler gibi olur mu yoksa bozulmalar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boncuk82

hocam 3d özellikli bir tvde 2 boyutlu yayınları izleyeceğim.ekran kalitesi 2 boyutlu tvler gibi olur mu yoksa bozulmalar var mı?

Bu tvler ile ilgili forumda hemen hemen bütün konuları inceledim ama görüntüyle ilgili çok sorun yaşayan kullanıcıya rastlamadım daha.Genel olarak hepsi memnun tvlerinden.
  • peki hocam şikayet edern var mı? yanlış bir karar vermek istemiyorum
  • 3d ozellikli bir televizyonun, 3d icerik acmadiktan ya da 2d to 3d moduna almadiktan sonra standart bir lcd ya da led lcd den farki yoktur. O yuzden 3d olmayan sd ya da hd yayinlar tatminkar kalitede gonul rahatligiyla izlenebilir.
    Ayrica pasif gozluk denilen fpr teknolojisini kullanan 3d li televizyonlar bas agrisi yapmayacaktir. Onlara bakmanizi tavsiye ederim. Lg nin lm serisi misal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

3d ozellikli bir televizyonun, 3d icerik acmadiktan ya da 2d to 3d moduna almadiktan sonra standart bir lcd ya da led lcd den farki yoktur. O yuzden 3d olmayan sd ya da hd yayinlar tatminkar kalitede gonul rahatligiyla izlenebilir.
    Ayrica pasif gozluk denilen fpr teknolojisini kullanan 3d li televizyonlar bas agrisi yapmayacaktir. Onlara bakmanizi tavsiye ederim. Lg nin lm serisi misal

teşekkürler manivela hocam
    peki önerebileceğiniz başka pasif gözlüklü marka ve modeller var mı?fiyat aralığı 2500 liraya kadar olabilir?42 veya 46 olabilir ama led ve full hd olması şartı ile
  • panasonic in et serisi ve philips pta larda da pasif 3d teknolojisi var ama onlar hakında çok bir bilgi sahibi olmadığımdan yorum yapamayacağım. Kendi kullanmış olduğum lg 47lm660s'ten oldukça memnunum. kampanyadan faydalanarak 2600 liraya almıştım.
  • quote:

panasonic in et serisi ve philips pta larda da pasif 3d teknolojisi var ama onlar hakında çok bir bilgi sahibi olmadığımdan yorum yapamayacağım. Kendi kullanmış olduğum lg 47lm660s'ten oldukça memnunum. kampanyadan faydalanarak 2600 liraya almıştım.

hocam 2d yayınlarda televizyonunuzdan memnun musunuz?görüntü bozulması oluyor mu?
  • 42 PFL 6097 YADA 42 PFL6877 MODELLERİNİ MAĞAZALARDA TEST EDEBİLİRSİNİZ. 2D 3D DÖNÜŞÜM KALİESİNİ GÖRECEKSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boncuk82

quote:

panasonic in et serisi ve philips pta larda da pasif 3d teknolojisi var ama onlar hakında çok bir bilgi sahibi olmadığımdan yorum yapamayacağım. Kendi kullanmış olduğum lg 47lm660s'ten oldukça memnunum. kampanyadan faydalanarak 2600 liraya almıştım.

hocam 2d yayınlarda televizyonunuzdan memnun musunuz?görüntü bozulması oluyor mu?

kesinlikle memnunum...
  • 42PFL6097 iyidir o konuda hocam.

Ambilight özelliği de 3 boyutun yarattığı baş ağrısını ve göz yorulmasını azaltır, gerçekçi bir atmosfer oluşturur.
    Ama bildiğim kadarıyla bu model sadece Teknosa'larda var, oraya gitmenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.