Bildirim
2D Filmi 3D'ye Çevirdim(Videolu)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bravo alkış -
Dostum video başlığını değiştirsen iyi edersin
İn 3D Demişsin
In olması gerekmezmi
Birde gerçekten güzele benziyor Yarın evde denerim Mesajım bulunsun -
geçengün sinamadan yürüttüğüm gözlükle denedim olmadı -
filmin 3d olması için 3d çekilmesi gerekmiyor mu ? yoksa yanlış mıyım -
ben o teknikle xxx videosunu yapmistim kadinin boobslar ekrandan tasmisdi oyhhss bak simdi.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
filmi tavsiye eder misin olivi wilde oynuyo diye izlemeyi istiyorum zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zücvettin
geçengün sinamadan yürüttüğüm gözlükle denedim olmadı
O hiçbir yerde olmuyor.Bu arada yürütmene gerek yoktu.3 tl'ye satıyorlar artık,bizi masrafa sokmayn artık diyorlarBende de var aynısı. -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy344
ben o teknikle xxx videosunu yapmistim kadinin boobslar ekrandan tasmisdi oyhhss bak simdi.....
güldürdün yaa akşam akşam -
quote:
Orijinalden alıntı: School-Service-Vehicle
filmin 3d olması için 3d çekilmesi gerekmiyor mu ? yoksa yanlış mıyım
Yok zaten 2D'ydi.Bir yazılım kullandım hareket eden yerlerde 3D efekti arttırıyor.Bazen çok iyi sahneler denk gelince de ss aldım.Yoksa öyle izlenmez film.
Bu arada filmi tavsiye ederim sıkılmazsın.Ama böyle uzaylı filan sevmiyorsan izleme bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy344
-
quote:
Orijinalden alıntı: gfbekir
filmi tavsiye eder misin olivi wilde oynuyo diye izlemeyi istiyorum zaten
İzle güzel film. Daniel Craig yeter... -
2d to 3d video converter programı ile yapabilirsiniz gayet basit. Red/cyan renklerinde 3 boyutlu yapmak kolay.Sinemadaki gibi yapamazsınız ama -
einsteinların nesli tükendi demişlerdi. -
İn
İn
İn
İn
İn
İn
İn
İn
İn
İn
İn
İn
İn
İn -
quote:
Orijinalden alıntı: messwinchester
2d to 3d video converter programı ile yapabilirsiniz gayet basit. Red/cyan renklerinde 3 boyutlu yapmak kolay.Sinemadaki gibi yapamazsınız ama
Hocam ister inan ister inanma ama yapılabilir gayet biraz uğraşla.1 yıl önce 4 dakikalık 2D videoya süper 3D efekti katıp yapmıştım.Sinema gibi olmuştu valla.Paintten yapmaya başlamıştım bunları yapmayaAma çok uğraştırıyor,her frame'i teker teker düzenlemelisin.Nasıl 3D filmle uğraşıp da yapıyorlar anlamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: SamAndDean
quote:
Orijinalden alıntı: messwinchester
2d to 3d video converter programı ile yapabilirsiniz gayet basit. Red/cyan renklerinde 3 boyutlu yapmak kolay.Sinemadaki gibi yapamazsınız ama
Hocam ister inan ister inanma ama yapılabilir gayet biraz uğraşla.1 yıl önce 4 dakikalık 2D videoya süper 3D efekti katıp yapmıştım.Sinema gibi olmuştu valla.Paintten yapmaya başlamıştım bunları yapmayaAma çok uğraştırıyor,her frame'i teker teker düzenlemelisin.Nasıl 3D filmle uğraşıp da yapıyorlar anlamıyorum.
-
bu adam niye banlandı şimdi? -
Power DVD 11 -
quote:
Orijinalden alıntı: Bullet Ride.
bu adam niye banlandı şimdi?
http://forum.donanimhaber.com/m_57418353/tm.htm
Benzer içerikler
- galviks ne için kullanılır
- demir hapı tok karnına içilirse ne olur
- 4k film izleme sitesi
- devlet hastanesinde psikiyatriye gitmek
- gözler kapalıyken ışık görmek
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X