Şimdi Ara

2D oyun yapıyorum yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet 2d bir oyun yapacam ama fikir lazım,tutulması ve benim para kazanmam lazım ayrıca ek soru şuam "çocuklar için kolay matematik adında bir uygulama geliştiriyorum basit sorular soruyor çocuklara (3+5 kaç eder) gibi zce tutulurmu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tutar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi tasarlanırsa tutar elbette ama şunları göz önünde bulundurman lazım.

- Eğlence ile bilgi sorma harmanlanmalı. Mesela çok küçükken dinozor yarışı oyunum vardı. Matematik sorusu soruyordu. Bilince benim dinozorum öne geçiyordu. Yarışı kazanmak için soruları hızla cevaplıyordum. O an matematik merkezde değildi. Yine başka bir tasarım görmüştüm. Creepy Waka diye. Ondan da korku ile bilgi harmanlanmış ve yetişkin halimle baya eğlenmiştim.

- Ufak ve amatörde olsa pazar araştırması yapmalısın. Hem Playstore hem de App Store'daki en popüler beş matematik oyununu inceleyip bir rapor hazırlayabilirsin. SWOT analizi yapıp gelen yorumları okuyabilirsin. Oradan kendi tasarımın hakkında net şeyler oluşabilir.

- En önemlisi ise oyunu sürmeden önce ufak bir grupta odak çalışması yapabilirsin. Çocuklara oynatıp onların deneyimlerini videoya çekebilirsin. Hem canlı izlerken hem de videoyu sonradan izlerken çocukların sıkılıp sıkılmadığını, ne kadar sürede oynadığını, zorlanıp zorlamadıklarını görebilirsin. Bunun üzerinden tekrar revize edersin ürünü.

Sonra da piyasaya sürersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daten -- 17 Temmuz 2019; 12:56:28 >

• Daten kullanıcısına yanıt
    Harikasın hocam ! Teşekkürler şimdi hepsini denilecem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Animasyonlu yaparsan tutabilir mmalum küçük çocuklar için önemli olan görsellik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.