Bildirim
2D oyun yapıyorum yardımınıza ihtiyacım var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tutar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi tasarlanırsa tutar elbette ama şunları göz önünde bulundurman lazım.
- Eğlence ile bilgi sorma harmanlanmalı. Mesela çok küçükken dinozor yarışı oyunum vardı. Matematik sorusu soruyordu. Bilince benim dinozorum öne geçiyordu. Yarışı kazanmak için soruları hızla cevaplıyordum. O an matematik merkezde değildi. Yine başka bir tasarım görmüştüm. Creepy Waka diye. Ondan da korku ile bilgi harmanlanmış ve yetişkin halimle baya eğlenmiştim.
- Ufak ve amatörde olsa pazar araştırması yapmalısın. Hem Playstore hem de App Store'daki en popüler beş matematik oyununu inceleyip bir rapor hazırlayabilirsin. SWOT analizi yapıp gelen yorumları okuyabilirsin. Oradan kendi tasarımın hakkında net şeyler oluşabilir.
- En önemlisi ise oyunu sürmeden önce ufak bir grupta odak çalışması yapabilirsin. Çocuklara oynatıp onların deneyimlerini videoya çekebilirsin. Hem canlı izlerken hem de videoyu sonradan izlerken çocukların sıkılıp sıkılmadığını, ne kadar sürede oynadığını, zorlanıp zorlamadıklarını görebilirsin. Bunun üzerinden tekrar revize edersin ürünü.
Sonra da piyasaya sürersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daten -- 17 Temmuz 2019; 12:56:28 >
-
Harikasın hocam ! Teşekkürler şimdi hepsini denilecem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Animasyonlu yaparsan tutabilir mmalum küçük çocuklar için önemli olan görsellik
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X