Şimdi Ara

2li averaj nedir ne değildir???arsenalciler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu açmamın amacı bugünkü bayern-arsenal maçı 0-2 biterse arsenal tur atlar diyen onlarca kara cahille karşılaşmamdır.hatta 0-2 de uzar diyeni bile gördümo arkadaşlar okuyun öğrenin kendinizi rezil etmeyin.

bir örnekle konuyu açıklayalım.

ilk maç A takımının sahasında ve sonuç A 1-2 B

ikinci maç B takımının sahasında ve sonuç B 0-1 A

totalde durum 2-2 bu durumda B takımı deplasmanda daha çok gol attığı için B turladı.

• Ben de Arsenal turlar diye biliyordum ama deplasmanda atılan gol sayısı, kendi evinde atılandan daha değerliymiş.

Ne var yani sonradan öğrenmektense cahil kalmamayı tecih ederim.
  • bunu bilmeyen bazı arkadaşlar aynı zamanda futbol uleması selçuka buraka drogbaya laf atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

bunu bilmeyen bazı arkadaşlar aynı zamanda futbol uleması selçuka buraka drogbaya laf atıyor

ntv ye mesaj atmışlar "arsenal zoru başardı" diye
  • İlla bilmeyen olacak ama forumda sürekli gördüğüm insanlar bilmiyor şaşırdım açıkçası.
  • Ne olursa olsun 1-3 0-2 bence Arsenal haketmiş sayarım ben.Gereksiz bir deplasman gol olayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Favori mi Faul(Fol) mü?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

Ne olursa olsun 1-3 0-2 bence Arsenal haketmiş sayarım ben.Gereksiz bir deplasman gol olayı.

O gereksiz kuralı önemsememiş olursan totalde 3-3 lük bir eşitlik olur ve uzatmalara giderdi hakeden bir takım olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

Ne olursa olsun 1-3 0-2 bence Arsenal haketmiş sayarım ben.Gereksiz bir deplasman gol olayı.

O gereksiz kuralı önemsememiş olursan totalde 3-3 lük bir eşitlik olur ve uzatmalara giderdi hakeden bir takım olmazdı.

Ben bu kuralın Arsenalden yana olmasını söylüyorum.Berabere bitsin uzatma olsun demedim.
  • çok saçma ama deplasman golü 2sayılıyor
    bu maç özelinde çıkan sonuç;
    arsenal 1+(2x2) = 5
    bayern 3x2=6

şu kural kesinlikle kalkmalı.
  • Arsenal iki maçta da gol atıyor, eleniyor. Bayern kendi sahasında gol atamıyor, eleniyor. Ne bileyim düşününce saçma gibi duruyor ama kural belli, ona göre davransın takımlar da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.