Bildirim
2tb Seagate Harddisk Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o tarz durumlar için bir program vardı bende fotoğraf makinasının içindekileri göremiyordum -
en basit ve başlangıç olarak yöntem;
klasör seçenekleri/Görünüm/ Gizli klasörleri gösteri seç ve aynı yerden korunan işletim sistemi dosyalarını gizlenin tikini kaldır kaydet. yine de görünmüyorsa başka çözüm deneriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin.25
en basit ve başlangıç olarak yöntem;
klasör seçenekleri/Görünüm/ Gizli klasörleri gösteri seç ve aynı yerden korunan işletim sistemi dosyalarını gizlenin tikini kaldır kaydet. yine de görünmüyorsa başka çözüm deneriz.
Dediğiniz yöntemi denedim ama malesef olmuyor. -
bu klasör boş yazan pencerede sağ üst kısımda arama yerine ** yazıp entere bas. dosyalar gelirse PM at sonrasını anlatayım. -
Diski Malwarebytes Anti-Malwareprogramı ile tarattım ve bulduğu bütün şeyleri sildim. PC'yi tekrar başlattım ve sorun çözüldü. Teşekkürler arkadaşlar. -
Şimdi de bilgisayarı her açtığımda bu not açılıyor ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X